Arocs

Byggeplassens nye kraftkar

Nye Arocs er en unik kombinasjon av kraft, robusthet og effektivitet og viderefører Mercedes-Benz’ 110-årige tradisjon i overbevisende stil. Og med innovativ, fremtidsrettet teknikk viser den vei videre. Under alle forhold demonstrerer den hvor den kommer fra, og hva den er utviklet for.

Sterke drivverkskonfigurasjoner bygd for høye belastninger gir deg krefter til å mestre enhver kjøresituasjon. Også på de tunge jobbene kan du stole på at Arocs får kreftene ned i underlaget. En robust og solid understells-, fjærings- og rammekonstruksjon kjennetegnet av usedvanlig stor belastningsevne sørger for det.

Høy kostnadseffektivitet er også en solid forutsetning for at du skal lykkes med Arocs. I tillegg til at Euro VI-motorer som standardutstyr sikrer lavt forbruk, sørger også mange komponenter med forlenget levetid, lavere reparasjons- og serviceutgifter, en påbyggsvennlig konstruksjon og et stort mangfold av tilbud for nesten alle oppgaver i anleggssektoren for uvanlig god driftsøkonomi. Kort sagt: Arocs leverer det som kreves i praksis. På anlegget. Og på veien. Ta plass og bruk byggeplassens nye kraftkar.

Webspecial "Nye Arocs"

Byggeplassens nye kraftkar.

Transport online

Et virtuelt magasin for mobil økonomi.

Konfigurator

Bygg din egen lastebil.