Maks krefter for maks belastninger -

Arocs Loader og Arocs Grounder

Bransjetilpassede kjøretøykonsepter

Med nye Arocs blir anleggstransporten mer effektiv enn noen gang før. For å oppfylle denne ambisjonen enda bedre også i nyttelastsensitiv bruk, for eksempel som tippsemi og betongblander og under vanskelige forhold, har vi utviklet Arocs Loader* og Arocs Grounder*.

* Noen byggemønstre forventes først leveringsklare fra 07/2013.

For nyttelastfølsom transport

Med Arocs Loader er alle muligheter for å spare vekt prøvd ut – og konsekvent tatt i bruk der det har vært teknisk fornuftig. Resultatet: nyttelastoptimerte 4 x 2 trekkvogner som er blant de letteste innen anleggstransport. Og 8 x 4/4 betongblandere med 32 t tillatt totalvekt, som takket være en ekstra lav egenvekt på maksimalt 9250 kg kan levere 8 kubikkmeter ferdigbetong per tur. Det lønner seg. Fra første dag.

For større bæreevne

Arocs Grounder er beregnet på ekstreme oppgaver under tøffe forhold. Med andre ord: Takket være en rekke tekniske tiltak er den blitt enda mer robust og har fått ekstra høy stabilitet og bæreevne.

Alt i alt er Arocs Loader og Arocs Grounder to enere som kan øke effektiviteten i anleggstransporten ytterligere. Mer informasjon og en kjøretøykonfigurasjon som er nettopp din, får du best hos din forhandler av Mercedes-Benz.