Den nye kraften ditt foretak trenger

I anleggstransporten gjelder det ikke bare å utvikle store krefter, men også å overføre den disponible kraften til veien i alle situasjoner. Arocs overbeviser på begge punkter. Dag etter dag. Og på alle bruksområder i anleggstransporten.

Nye Arocs har ressurser til å mestre alle kjøresituasjoner. Fordi vi som standard har utstyrt den med robuste og sterke Euro VI-motorer, den videreutviklede girautomatikken Mercedes PowerShift 3 og en ny, unik fjærings- og rammekonstruksjon.

Alle komponenter i drivlinjen blir utelukkende produsert hos Mercedes-Benz og er konstruert for de spesielle utfordringene i anleggstransporten. Den intelligente styringen av drivlinjekomponentene, motorenes høye dreiemoment og de ekstremt raske girskiftene fra Mercedes PowerShift 3 sørger for at mer kraft enn før står til rådighet.

For å oppnå best mulig trekkevne og gode styreegenskaper utgjør motor, understell, fjæring og ramme et grundig samkjørt arbeidsfellesskap som i alle Arocs er optimalt innrettet på den aktuelle bruken på landeveien, på anleggsplassen eller i ekstremt terreng.

Kort fortalt: Den presist avstemte kombinasjonen av motor og bærende konstruksjon sikrer at mest mulig av den enorme motorkraften til Arocs overføres til underlaget og alltid kan utnyttes der den trengs.