Den nye klassen innen service og tjenester

Effektivitetsøkende service og tjenester

For at alt skal fungere knirkefritt, tilbyr vi deg våre skreddersydde service- og tjenestetilbud. I tillegg til det tette nettverket av verksteder i hele Europa, bidrar blant annet telematikk-, mobilitets- og finansieringstjenester som er tilpasset nye Arocs, til at du kan kjøre ekstra økonomisk.

Service og tjenester som øker effektiviteten.

Apropos – med Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks har du en kompetent partner for skreddersydde ombygginger.

Til vår serviceportefølje hører i tillegg MercedesServiceCard og Mercedes-Benz EcoTraining**, der vi formidler en kjøremåte som ikke bare sparer drivstoff og dermed er økonomisk, men som også er sikker. I bransjeinformasjonssenteret i Wörth kan du få omfattende rådgivning, prøvekjøre, teste og sammenligne ca. 180 komplett utstyrte kjøretøyer og sette deg inn i vårt omfattende tjenestetilbud.

Og TruckStore, vår bruktbilpartner, utgjør enda et høytpresterende medlem av vår tjenestefamilie, som oppfyller de høyeste krav. En ambisjon som for øvrig også det omfattende tilbehørsprogrammet for nye Arocs oppfyller i alle henseender. Som du ser, vi gjør alt for at du skal føle deg vel, holde deg mobil og alltid kjøre ekstra økonomisk i nye Arocs.

* Kun i forbindelse med telematikksystemet FleetBoard®, som fås som tilleggsutstyr.
** En BlueEfficiency Power-tjeneste.