Mange tiltak, ett resultat: økt effektivitet

Nye Atego stiller til start med en rekke tekniske tiltak som kommer til å gi deg et driftsøkonomisk forsprang også i fremtiden. Med lavt forbruk. Og med lave driftskostnader totalt sett – i hele bruksperioden.

For at du skal kunne drive enda mer lønnsomt, er nye Atego konsekvent konstruert for å utføre sine oppgaver ekstra økonomisk.

Eksempler på det er blant annet de nye motorene som allerede i dag oppfyller avgassnormen Euro VI, som trer i kraft i 2014. Disse økonomiske 4- og 6-sylindrede rekkemotorene utmerker seg ikke bare med et særdeles lavt forbruk, men er også meget driftssikre. Til det lave forbruket bidrar ellers forbruksreduserte sekundærforbrukere, sjalteautomatikken Mercedes PowerShift 3 (tilleggsutstyr) og optimerte drivlinjekonfigurasjoner. I tillegg får føreren hjelp til å kjøre økonomisk av den standardleverte FleetBoard® EcoSupport, integrert i kombiinstrumentet. Også lengre serviceintervaller, de mange komponentene med lang levetid og den reparasjons- og servicevennlige konstruksjonen sørger for lave totale driftskostnader.

En annen egenskap ved nye Atego som bidrar til å spare fra start: den enda mer påbyggsvennlige konstruksjonen. Og det standardleverte elektroniske bremsesystemet med ABS, ASR og rullesperre sørger for at det også kan bremses meget effektivt.*

Som tilleggsutstyr fås effektivitetsfremmende Mercedes-Benz service og tjenester som FleetBoard® og serviceavtale, som også bidrar til lave kostnader og bedre driftsøkonomi. For at nye Atego alltid skal by på det du trenger i dag og i fremtiden: mer effektivitet.

* Ikke tilgjengelig i forbindelse med drift på alle hjul.