Høy kvalitet, fremragende driftssikkerhet og effektivitet

Ved første blikk – og etter tusenvis av kilometer: Nye Atego overbeviser på alle områder. Fordi den ikke bare viderefører egenskapene til forgjengeren, men utvikler dem videre.

Med høy kvalitet, fremragende pålitelighet, lang levetid og stor evne til å tåle påkjenninger er Atego sikret lavt verdifall. I tillegg sørger en mengde nytt utstyr og tekniske tiltak for at du i nye Atego har en lastebil som gjør seg like godt i regnskapet som på byggeplassen, både når det gjelder effektivitet og bruksegenskaper. Andre fordeler er at den er blitt enda mer påbyggingsvennlig og miljøvennlig. Det understreker verdien av nye Atego og gjør den til førstevalg i bygg og anlegg.

Konkret kommer dette til uttrykk i de nye, fremtidsrettede og særdeles økonomiske 4- og 6-sylindrede rekkemotorene. Med disse motorene oppfyller du allerede nå med lønnsomhet avgassnormen Euro VI, som trer i kraft i 2014. Sjalteautomatikken Mercedes PowerShift 3 som leveres som tilleggsutstyr, den nydesignede, ergonomiske førerarbeidsplassen og de suverene kjøreegenskapene er andre kjennetegn ved nye Atego. Den nyutviklede eksteriør- og interiørdesignen understreker også den økte verdien. Med nye Atego er det altså en ordentlig proff som gjør sitt inntog, en som lar svært få spørsmål stå ubesvart. Og en som kan bidra vesentlig til at du kan gjøre det enda bedre innen bygg og anlegg. Ta plass.