En ny klasse innen håndtering

Tid, last og kjøretøy – alt under kontroll

Under utviklingen av nye Antos har vi gjort alt for å gjøre den daglige jobben i tung distribusjonstransport mer behagelig for deg. Resultatet: En bekvem, praktisk arbeidsplass, en dynamisk motor med spontan respons, imponerende kjøreegenskaper.

Antos ble utviklet spesielt med tanke på distribusjonstransport – for at du skal kunne møte de stadig økende utfordringene i hverdagen raskere, enklere og mer bekvemt. De nyutviklede førerhusene ClassicSpace S- og M-førerhus og CompactSpace M-førerhus, alle med 170 eller 320 mm høy motortunnel, gir de beste forutsetningene for dette. De er konsekvent tilpasset den aktuelle bruken og tilbyr dermed et svært godt forhold mellom påbyggslengde, nyttelast og en komfortabel, funksjonell arbeidsplass. Den enhetlige bredden på 2300 mm sørger for best mulig oversikt, og den lave, trappeformede innstigningen sørger for velvære. Når du først har satt deg inn, gir det nyutviklede, komfortable førersetet og den asymmetriske førerplassen straks en suveren følelse. Gjennomtenkt ergonomi, intuitiv betjening samt praktiske oppbevaringsplasser og -rom skaper et harmonisk helhetskonsept som simpelthen gjør arbeidet enklere.

Merkbart bedre håndtering – for hver tur

Også det dynamiske, responsvillige drivverket i nye Antos overbeviser helt fra starten av. I forbindelse med standard sjalteautomatikk Mercedes PowerShift 3 samt bruksorienterte girkasser og bakakselutvekslinger sørger de standardleverte Euro VI-motorene med god seigdragningsevne for merkbar dynamikk og økonomisk kjøreglede i praktisk talt enhver kjøresituasjon.

I tillegg sørger det perfekte samspillet mellom den svært direkte og samtidig presise styringen, den brede rammen som er optimert for distribusjonstransport, den nye 4-belgs luftfjæringen og den innovative bakakselføringen** for en unikt sikker og solid kjørefølelse. Det være seg på landeveien, i byen eller ved finmanøvrering. Dessuten avlaster ulike sikkerhets- og assistansesystemer som aktiv bremseassistent 3 og oppmerksomhetsassistenten*** sjåføren i stressende situasjoner. Dette for merkbart bedre håndtering ved all kjøring.

* Ved lavramme bil med 320 mm høy motortunnel, forventet levering fra 06/2014.
** Kan kun leveres for 4x2.
*** Leveres kun i forbindelse med sporassistent.