Ikke bare en ny bil,

men en ny klasse

Antos definerer en ny klasse i tung distribusjon

Aldri før har en Mercedes-Benz lastebil blitt så konsekvent tilpasset behovene innen distribusjonstransport over 18 t. Det er ikke bare navnet alene som definerer den nye klassen. Også visuelt formidler Antos et tydelig budskap – med en design som klart viser at den er et familiemedlem av Mercedes-Benz lastebiler og samtidig gjenspeiler høy funksjonalitet og effektivitet i alle detaljer. Et blikk på teknologien i nye Antos virker like overbevisende: Fra frontspoileren til endeavslutningsbjelken – alt er konstruert med det for øye å kunne gjøre en virkelig god jobb i den tøffe hverdagen. Løsninger som hjelper deg med å holde frister og tjene penger. Også i samspillet mellom deg og påbyggsprodusenten beviser Antos at den er i en klasse for seg, samtidig som den viser seg som en ekte lagspiller. Fordi den kan tilby en bruksoptimert kjøretøykonfigurasjon for enhver bransje og ethvert behov.

En ny klasse når det gjelder håndtering

Nye Antos gjør arbeidet i tung distribusjon lettere og mer effektivt. Førerhusene har en enhetlig bredde på 2300 mm – en utmerket forutsetning for ethvert krav når det gjelder påbyggslengde, nyttelast, plass og oversikt. Og innvendig? Den ergonomisk utformede, skreddersydde førerarbeidsplassen gir mulighet for enkel, presis håndtering. Perfekt eksempel: Standard Mercedes PowerShift 3 sjalteautomatikk. I tillegg støtter denne i forbindelse med den komplette serien spontant responderende Euro VI-motorer med opptil 460 kW, bruksoptimerte girkasser og bakakseloversettinger, økonomisk og dynamisk kjøring. De nyutviklede og fint avstemte chassiskomponentene gir en meget sikker og solid kjøreadferd samt en unik kjørefølelse. Og det omfattende utvalget av sikkerhets- og førerassistentsystemer avlaster føreren og øker sikkerheten.

En ny klasse når det gjelder effektivitet

Dette sørger ikke bare Antos’ standard Euro VI-motorer for – forbruksoptimerte sekundærforbrukere og gjennomført aerodynamikk bidrar også til lavt drivstofforbruk. Samtlige komponenters lange holdbarhet, lave reparasjons- og servicekostnader samt lange serviceintervaller på opptil 120 000 km* bidrar også til høy lønnsomhet. Den konsekvent påbyggsvennlige konstruksjonen og den eksemplariske integreringen av alle påbyggskomponenter markerer også en ny klasse når det gjelder effektivitet. Og for den mest økonomiske transport i nyttelast- og volumorienterte bransjer har vi utviklet modellene Antos Loader og Antos Volumer. I tillegg kan det leveres tilpassede service og tjenester som FleetBoard for å oppnå høyere effektivitet ved organisering og logistikk samt økt kjøretøytilgjengelighet når det gjelder Antos.

Alt i alt: En ny klasse. For bedre håndtering og mer effektiv – Antos. La deg overbevise.

* Avhengig av motorvariant og ifbm FleetBoard.