Atego

Den nye målestokken i distribusjonstransport

Med nye motorer og en mengde nyheter i teknikk og utstyr gir Atego økt verdi, nytte og effektivitet i distribusjonstransporten.

Verdi: Atego understreker de avgjørende verdiene enda tydeligere. Ikke nok med at den bærer i seg de fremragende egenskapene til forgjengeren, den utvikler dem videre: høy kvalitet, fremragende driftssikkerhet, bygd for et langt liv.

Bruk: Med omfattende utstyr i tillegg er Atego skreddersydd for dagens distribusjonstransport og alltid klar for oppgaven. Enda bedre ergonomi og komfort, sterke Euro VI-motorer, Mercedes PowerShift 3 og mye annet borger for en kjøreopplevelse som vekker begeistring.

Effektivitet: Inntil 5 %* lavere forbruk, reduserte serviceutgifter og FleetBoard® EcoSupport er bare noen av egenskapene til nye Atego. Det gir en ekstra porsjon effektivitet for hver leveranse.

Totaløkonomi

En webspecial om totaløkonomi for lastebiler.

Konfigurator

Bygg din egen lastebil.

Ny eksteriørdesign

Ategos nydesignede, markante ytre taler sitt tydelige språk: Fra støtfangeren via det standardmonterte kjørelyset, den aerodynamisk perfeksjonerte, markante linjeføringen helt opp til taket – alt er nytt, helstøpt og typisk Mercedes-Benz.

* Ved kjøring i bytrafikk er drivstoffbesparelsen noe mindre enn for langkjøring og kjøring på motorvei.

MER INFORMASJON