Alltid med på turen: en ekstra porsjon effektivitet

I nye Atego er det gjennomført en rekke tekniske tiltak som kommer til å gi deg et økonomiforsprang i distribusjonstransporten også i fremtiden. Med lavt forbruk og med lave driftskostnader totalt sett – i hele bruksperioden.

For at du skal kunne drive enda mer lønnsomt i lett distribusjonstransport, er nye Atego konsekvent konstruert for å utføre sine oppgaver ekstra økonomisk.

Eksempler på det er blant annet de nye motorene som allerede i dag oppfyller avgassnormen Euro VI, som trer i kraft i 2014. Disse økonomiske 4- og 6-sylindrede rekkemotorene utmerker seg ikke bare med et særdeles lavt forbruk, men er også meget driftssikre. Til det lave forbruket bidrar ellers forbruksreduserte sekundærforbrukere, sjalteautomatikken Mercedes PowerShift 3 (tilleggsutstyr) og optimerte drivlinjekonfigurasjoner. I tillegg får føreren hjelp til å kjøre økonomisk av den standardleverte FleetBoard® EcoSupport, integrert i kombiinstrumentet. Også lengre serviceintervaller, de mange komponentene med lang levetid og den reparasjons- og servicevennlige konstruksjonen sørger for lave totale driftskostnader.

En annen egenskap ved nye Atego som bidrar til å spare fra start: den enda mer påbyggsvennlige konstruksjonen. Og det standardleverte elektroniske bremsesystemet med ABS, ASR og rullesperre sørger for at det også kan bremses meget effektivt.

Også effektivitetsøkende tjenester som FleetBoard® (tilvalg) bidrar til bedre driftsøkonomi i distribusjonstransporten. Og med serviceavtale (tilvalg) får du inntil 5 % lavere service- og reparasjonsutgifter sammenlignet med forgjengeren med Euro V. Som du ser, gjør vi alt for at nye Atego alltid skal ha med seg det du trenger i dag og i fremtiden: mer effektivitet.