Serviceytelser

Service uten om og men gir en lastebil uten om og men

For enda større effektivitet og økt tilgjengelighet i lett distribusjonstransport: et tett servicenettverk med utvidede åpningstider, Mercedes-Benz Service24h, FleetBoard®, servicekontrakt og rikelig med fagfolk som gjerne hjelper deg videre. Uten om og men.

For alle verkstedarbeider står 1800 Mercedes-Benz verksteder til tjeneste over hele Europa, mange av dem med åpningstid til kl. 22 eller sågar til kl. 24. Og for rask hjelp ved driftsstans eller uhell er Mercedes-Benz Service24h tilgjengelig døgnet rundt. Det holder å ta en telefon, så setter vi i gang. Dessuten gjør våre skolerte medarbeidere og en effektiv delelogistikk at vi har ekstra korte reparasjonstider og sørger for at din nye Atego raskest mulig kommer i sving igjen. Fastpristilbud der du vet nøyaktig på forhånd hvilke kostnader som påløper, og hvor lang tid servicen eller reparasjonen kommer til å ta, bidrar også til å forenkling. Og bruk av Mercedes-Benz originaldeler er nok en byggestein som bidrar til lang levetid og sikrer at din nye Atego er klar til innsats og holder seg i verdi.

Van- Bus- and TruckStore

Bruktbilpartneren til Mercedes-Benz tar lastebilene dine i innbytte eller kjøper dem, uavhengig av merke. På forespørsel garanterer Bus-, Van and TruckStore restverdien og kjøper tilbake kjøretøyet ved utgangen av den definerte brukstiden.

EcoTraining

Hos Mercedes-Benz EcoTraining lærer du å utnytte potensialet i din nye Atego til fulle. I tillegg kan du gjennomføre alle tiltak som kreves i henhold til tysk lov om kvalifikasjoner for yrkessjåfører. Om ønskelig gjennomfører vi også EcoTraining direkte hos deg eller nærmeste Mercedes-Benz forhandler.