Understreker enda sterkere hvilke verdier som avgjør

Ved første blikk – og etter tusenvis av kilometer

Nye Atego overbeviser på alle punkter. Ikke nok med at den fortsatt har forgjengerens fremragende egenskaper i seg, den utvikler dem videre.

Blant disse egenskapene er høy kvalitet, fremragende pålitelighet, lang levetid og stor evne til å tåle påkjenninger. I tillegg sørger en mengde nytt utstyr og tekniske tiltak for at du i nye Atego har en lastebil som gjør seg like godt i regnskapet som på byggeplassen, både når det gjelder effektivitet og bruksegenskaper. Andre fordeler er at den er blitt enda mer påbyggingsvennlig og miljøvennlig. Det understreker verdien av nye Atego og gjør den til førstevalg i lett distribusjonstransport.

Et konkret eksempel er de nye, fremtidsrettede og ekstra økonomiske 4- og 6-sylindrede rekkemotorene. Med dem oppfyller du allerede nå avgassnormen Euro VI, som trer i kraft i 2014, og det på en meget økonomisk måte. Med Mercedes PowerShift 3 sjalteautomatikk som standardutstyr, med ekstra suverene kjøreegenskaper og med attraktive aluminiumsfelger som tilvalg, har du enda flere attributter som gjør at nye Atego skiller seg ut i mengden. I tillegg understreker det nydesignede interiøret den økte verdien. For eksempel den nye, ergonomiske førerarbeidsplassen, som fås i tre forskjellige cockpitvarianter. Tilleggsutstyr som skinnratt og avfjæret komfortsete gjør også sitt. Med nye Atego har du altså en lastebil for lett distribusjonstransport som innfrir de aller fleste ønsker. Og som kan hjelpe deg til å gjøre det enda skarpere i distribusjonstransporten. Ta plass!