Førerhusvarianter

Fordi vi ikke har tro på kompromisser: Bruksorienterte førerhus

Takket være 2500 mm og 2300 mm bredde og en lengde på 2300 mm som har vokst i forhold til forgjengeren, tilbyr nye Actros med førerhusene CompactSpace, ClassicSpace, StreamSpace, BigSpace og GigaSpace noe for praktisk talt alle behov når det gjelder plass, utstyr og komfort.

Mer bruksorientering, mer komfort

Med totalt fem taktyper, to bredder og forskjellige førerhushøyder tilbyr de elleve førerhusvariantene meget gode muligheter til å gjøre en god jobb i langtransport. For alle førerhus kan det om ønskelig leveres en rekke ekstra fasiliteter som gjør arbeids- og oppholdsrommet enda mer individuelt og komfortabelet.

CompactSpace

CompactSpace-førerhuset med 2300 mm bredde, flatt tak og 170 mm eller 320 mm høy motortunnel er ideelt for bruk til biltransportere.

ClassicSpace

ClassicSpace-førerhuset med 2300 mm bredde og 170 mm eller 320 mm høy motortunnel er beregnet for regional langtransport. Kan også leveres med flatt gulv om ønskelig.

StreamSpace

Det 2300 mm brede StreamSpace-førerhuset er designet for bruk med en fører i nasjonal langtransport. I tillegg til varianter med motortunnel på 170 mm eller 320 mm, kan det om ønskelig også leveres med sammenhengende flatt gulv, og har dermed en ståhøyde* på 1,97 m og har i forhold til forgjengeren 100 liter mer volum og 70 liter mer oppbevaringsvolum. StreamSpace-førerhuset kan også leveres med en bredde på 2500 mm og flatt gulv – for mer bevegelsesfrihet og mer oppbevaringsplass i internasjonal langtransport. På grunn av sin lave luftmotstand bidrar StreamSpace-førerhuset til et spesielt lavt drivstofforbruk og tilbyr i forhold til de andre førerhusene til nye Actros, det beste forholdet mellom aerodynamikk og bokomfort.

BigSpace og GigaSpace

BigSpace-førerhuset med flatt gulv, 1,99 m ståhøyde* og 2500 mm bredde er ideelt for internasjonal kjøring og kjennetegnes av stor bevegelsesfrihet og rikelig med oppbevaringsplass. I tall: 5700 liter innvendig volum og 890 l lagringsplass.

Kun GigaSpace-førerhuset tilbyr mer plass og komfort. Det er designet for internasjonal langtransport og har også den nødvendige oppbevaringsplassen for to personer. Med 920 liter mer plass, 50 liter mer oppbevaringsplass og en ståhøyde* på 2,13 m tilbyr det i forhold til Actros MegaSpace-førerhus ikke bare en imponerende romfølelse, men også ekstra plass til alt man måtte ha behov for.

* mellom setene