En ny dimensjon når det gjelder komfort

Virkelig storhet i hver minste detalj

Actros definerer begreper som bevegelsesfrihet, romfølelse og atmosfære på en helt ny måte, uten å miste førerens daglige rutiner av syne.

Moderne arbeidsmiljø, attraktiv bokomfort og samtidig rom for avslappende søvn – de nydesignede førerhusene for Actros fyller disse kravene på alle måter. Fremfor alt GigaSpace. Det gir en nye dimensjonen i langtransport på en fascinerende måte som må oppleves. For eksempel med sin imponerende ståhøyde* på 2,13 m og det utmerkede forholdet mellom oppbevaringsplass og bevegelsesfrihet. Også i bredden setter nye Actros standarder: For de 2300 mm brede variantene kan om ønskelig bestilles med flatt gulv. Og de 2500 mm brede førerhusene tilbyr på passasjersiden en enorm takhøyde pga. de innfelte hyllene over frontruten.

Arbeids-, bo- og sovekomfort i en helt ny dimensjon

Bedre ergonomi med praktiske løsninger var målet for den nye arbeidsplassen – og det som høres så enkelt ut og som underveis føltes så godt, er resultatet av en rekke ergonomiske og funksjonelt godt tilpassede komponenter. Dette inkluderer for eksempel den nye cockpiten, nye seter og nytt multifunksjons ratt. Alt kan betjenes intuitivt og er nøyaktig tilpasset arbeidet med langtransport.

Avgjørende for den hyggelige atmosfæren i nye Actros er i tillegg til det koselige interiørdesignet med sitt vennlige fargekonsept, det klare formspråket og kvaliteten, perfekt utformet og med materialer som er lette å rengjøre og tydelig skille mellom arbeidplass og oppholdsrom. Det gjennomtenkte bokonseptet og spesielt det nye SoloSTAR-konseptet, gir avslappende hvile i pausene. Nyutviklede senger garanterer god søvn. Mange praktiske detaljer samt valgfrie interiørkonsept for å øke komfortfaktoren og gi en ny dimensjon i form av førerhuskomfort og et helt personlig, individuelt preg.

* Ståhøyde mellom setene