En ny dimensjon når det gjelder kjøredynamikk

Kjøreegenskaper definert på nytt

Presis avstemte drivlinjekonfigurasjoner, spontan gassrespons, økt kjørestabilitet, forbedret styring og sist, men ikke minst en rekke nye assistent- og sikkerhetssystemer – som alle avlaster føreren merkbart og gir ham en helt ny kjøreopplevelse.

Nye Actros kjennetegnes av fremragende kjøredynamikk, på grunn av en best mulig balanse mellom komfort, direkte kontakt med veien og meget god håndtering og kontroll: Slik sørger eksempelvis den optimerte responsen fra de nye seigdragende rekkemotorene og den perfekt avstemte giringsstrategien fra de automatiserte girkassene for mer spontane og mer komfortable kjøreegenskaper sammenlignet forgjengeren. Likeledes er hypoidbakakslene ytterligere optimert. Slik overføres motorens kraft mer effektivt enn noen gang før på veien. For best mulig bruksorientering, lavt forbruk og dermed mer lønnsomhet.

Kjørekomfort: Alt er perfekt tilpasset hverandre

Fra den nye styringen via den bredere, stivere rammen og den nye 4-belgs luftfjæringen til den unike, innovative bakakselføringen, som for eksempel er ansvarlig for bedre selvstyring og mer sideveis stabilitet. Det standard utprøvde elektroniske bremsesystemet og stabilitetsreguleringsassistenten garanterer høy sikkerhet. I tillegg støtter sikkerhets- og assistansesystemer som den nye oppmerksomhetsassistenten, bremseassistent 3, avstandsassistenten med stopp-og-kjør-funksjon, som kan leveres om ønskelig, føreren i stressende situasjoner.

Bi-Xenon frontlys, kurvelys, LED kjørelys og LED baklys som kan leveres om ønskelig, øker den passive sikkerheten. For mannen eller kvinnen bak rattet betyr dette en fremragende kjørekomfort og en meget sikker og trygg kjørefølelse. Fra start til mål.