Actros

Den nye dimensjonen

Perfekt tilpasset fremtidens krav - og dermed også dine

Fra frontspoileren via grillen og opp til taket: Det markante, langtransportrelaterte utvendige designet av den nyutviklede Actros gir også en ny optisk dimensjon, og den dokumenterer sine indre styrker på en imponerende måte. For eksempel den lyse, vennlige atmosfæren og den klare adskillelsen mellom arbeidplass og oppholdsrom. Med sine bruksorienterte førerhus, åpner nye Actros for enestående dimensjoner å jobbe, bo og sove i når det gjelder langtransport: Alle 2.500 mm brede førerhus er standard utstyrt med et flatt gulv, på de 2.300 mm brede kan dette leveres om ønskelig. Takhøyden mellom setene: Inntil 2,13 m. Pluss: Betydelige mer plass og oppbevaringsplass enn hos forgjengeren.

Mer effektivt enn noen gang

For en lønnsomhet som setter alt tidligere i skyggen, har vi utrustet nye Actros med mange drivstoffbesparende innovasjoner og spesielt sparsomme motorer: Inntil 7% mindre drivstofforbruk ved Euro V. I tillegg til Euro V og EEV, er nye Actros en av de første tilgjengelige med motorer som oppfyller Euro VI allerede – og det med en forbruksfordel på inntil 4% i forhold til forgjengeren med Euro V. For enda lavere totalkostnader, har nye Actros i tillegg til innovative teknologier også service og tjenester perfekt tilpasset dine behov. Fra det telematikkbaserte systemet FleetBoard® og CharterWay Service Complete med attraktive leasing-, finansiering- og forsikringsløsninger til føreropplæring for forbruksreduserende kjøring. Alt for lavere kostnader og mer profitt.

Mer dynamisk enn noen gang før

For å gi deg en enestående god kjørefølelse, har vi gitt nye Actros en ny, innovativ bakakselføring, en presis responderende styring og en bredere, stivere ramme. De spontant responsive motorene, som er tilgjengelig i 13 effektnivåer fra 175 kW til 375 kW, sørger sammen med standard Mercedes PowerShift 3 sjalteautomatikk og ekstra kjøreprogrammer, for økonomisk kjøreglede. I tillegg kommer nye Actros med mange andre fordeler også. For eksempel valgbart rammeoverheng, for forbedring av påbyggsvennligheten og forlenget akselavstand. Et tankvolum ved trekkvogn på inntil 1.300 l og fleksible kombinasjonsmuligheter når det gjelder individuelle tanker, øker brukskonfigureringen ytterligere. Kort sagt: Med nye Actros står et perfekt tilpasset kjøretøy for praktisk talt alle langtransportbehov tilgjengelig for deg.