Aktuelle tema og brosjyrer

Reportasjer og nyheter fra lastebilverdenen

Fire ganger i året kommer det internasjonale kundemagasinene "Transport" og ROUTE også som digitale magasiner på flere språk. Her er høydepunkter fra den trykkede utgaven forberedt for multimedia, for eksempel som videoer, interaktiv grafikk, fotogallerier og nedlastinger. Hvert land har sin egen utgave med landspesifikt innhold. Og hvis du ønsker å bestille det trykte magasinet som gratisabonnement, finner du bestillingsmuligheten i det elektroniske Online-magasinet.

Transport – magasinet for nyttekjøretøybransjen

Magasinet holder beslutningstakere fra transport, logistikk- og anleggsbransjen oppdatert. "Transport" rapporterer om de siste utviklingene fra hele verden når det gjelder transport og logistikk samt fra Daimler – i form av reportasjer, ekspertintervjuer, portretter av vellykkede gründere samt tekster om tekniske tema og innovasjoner. Magasinet tilbyr en interessant blanding av temaer fra hele nyttekjøretøyområdet hos Daimler: Fra lastebiler via varebiler til spesialkjøretøyer som Unimog eller service og tjenester.

ROUTE – magasinet for lastebilsjåfører

Hvem kan bedre bedømme hvor godt et nyttekjøretøy er, enn den som har arbeidsplassen sin bak rattet? Fra kjøretøytester og bruksreportasjer via klassiske biler til juridisk rådgivning: Temablandingen er basert på hverdagen til en yrkessjåfør.