Den nye dimensjonen når det gjelder nyttelast

Standard bare ta med mer: Nye Actros Loader og nye Actros Volumer

Med nye Actros er du nå enda mer effektiv enn før i langtransport. For å oppfylle dette kravet også ved nyttelastsensitiv transport og volumtransport med spesielle mål, har vi utviklet Actros Loader og Actros Volumer. Fordi spesielt arbeidet krever spesialverktøy – eller rettere sagt spesielle biler.

Lavere egenvekt – for mer nyttelast

Når det gjelder nye Actros Loader, ble alle muligheter for å spare egenvekt testet, og – så sant det var teknisk hensiktsmessig – konsekvent implementert. Resultat: Nyttelastoptimerte trekkvogner og chassis for skap og plan, de letteste i langtransport. Fra fabrikk. Med kraftige, drivstoffsparende Euro VI-motorer, bruksorienterte førerhus og uten behov for å gi avkall på den høye sikkerheten i Actros.

Spesiallisten for volumtransport

Nye Actros Volumer tilbyr også muligheten til enda mer økonomisk kjøring. Som spesialist i volumtransport, har den f.eks. en koblingshøyde på mindre enn 900 mm og oppfyller de høye kravene til 4 x 2 trekkvogner. I praksis betyr dette: En fri lastehøyde på 3 meter. I tillegg til det store lastevolumet, bidrar også de drivstoffbesparende drivlinjekonfigurasjoner og den økte tankkapasitet til at nye Actros Volumer er enda mer kostnadseffektiv. Bruksorienterte førerhusvarianter som for eksempel CompactSpace, som er spesielt godt egnet for biltransporter, gjør resten.