En ny dimensjon når det gjelder fleksibilitet

I tungtransport er ikke to jobber like. Derfor kommer nye Actros inntil 250 tonn ikke bare som en spesielt kraftig lastebil, men som en tungtransportlastebil som overbeviser med sine fleksible bruksegenskaper.

Uavhengig av om det gjelder transport av mobil- og beltekraner eller tunge ting som heisekraner, pontonger eller spesialvogner for jernbanen – med nye Actros inntil 250 tonn har du et kjøretøy for hver utfordring i tungtransport, et spesielt robust, slitesterkt og fleksibelt kjøretøy.

I tillegg til den kraftige drivlinjen har vi utrustet nye Actros inntil 250 tonn med en rekke spesielle egenskaper. Dette omfatter for eksempel den bunnsolide, høyt belastbare kjøretøykonstruksjonen – fra den ekstremt stabile, forsterkede rammen via chassis- og fjæringskomponenter optimert for tungtransport til aksler som er beregnet for ekstra høye belastninger.

I tillegg sørger bruksorienterte tilhengerfester beregnet for tungtransport foran og bak samt forskjellige behovstilpassede svingskiver, som f.eks. flyttbar svingskive, for stor fleksibilitet i daglig bruk. Den optimerte plasseringen av AdBlue®-tank, batteristabelbrakett og Euro VI-eksosanlegg mellom akslene understreker den høye graden av bruksorientering når det gjelder nye Actros inntil 250 tonn, så vel som aluminiumsskjermene på bakakselene som kan gås på og som leveres som tilleggsutstyr samt en praktisk lett tilgjengelig catwalk bak førerhuset. Og for at nye Actros inntil 250 tonns enorme motoreffekt skal kunne omsettes i maksimal trekkraft ved kjøring med tilhenger for tung last, kan det om ønskelig leveres et ballastplan.

Du skjønner, med de nye Actros inntil 250 tonn er du meget godt forberedt for kravene som stilles i tungtransport.