Førernes og Record Run Teamets stemmer

Peter Beck

Aktivitet: Kjørte nattskift Wiesbaden
Hva var din hovedaktivitet ved Record Run?
Å kjøre de tre Citaroene på nattskift i Wiesbaden.
I den aktive kjøretiden å kjøre selv og sørge for at det ikke skjedde ulykker. I den passive tiden å støtte den aktive føreren og holde ham våken. Eventuelt informere ham om spesielle trafikksituasjoner.
Hva likte du best?
Flott atmosfære om natten i Wiesbaden. Byen er øde, lysene fra husene. Runde etter runde med en sovende by, til den våkner til live igjen. Det var nesten som en road-movie.
Hadde du spesielle utfordringer?
Den største utfordringen var å være konsentrert time etter time for å oppnå resultater når det gjaldt forbruket, uansett hvor slitne vi var eller hvor lenge vi hadde kjørt: Dette sto alltid i fokus.
Hermann Zehnder

Aktivitet: Kjørte rute 17, Wiesbaden
Hva var din hovedaktivitet ved Record Run?
Jeg jobbet med kjøretøyutrustning og forberedelse av kjøretøyer på Mercedes-Benz buss-fabrikken i Mannheim. Ved Record Run fra 22.10. til 26.10 kjørte jeg Citaro på dagskift på rute 17.
Hva likte du best?
Om morgenen på holdeplassen Wolfsfeld kom en eldre dame bort til meg to ganger og spurte om hensikten med vår utholdenhetstest. Til slutt ønsket hun oss alltid god tur og gikk videre. Både fotgjengere og førere fra ESWE (tysk operatør/vedlikeholdspartner) var ganske ivrige på å få svar på hva vi drev med.
Hadde du spesielle utfordringer?
Min utfording var å være spesielt forsiktig med førere av biler med RÜD-skilter. Bilistene i Wiesbaden var derimot veldig hensynsfulle og høflige. Men rushtiden var alltid en spesiell utfordring.
Jürgen Körber

Aktivitet: Kjørte rute 17, Wiesbaden
Hva var din hovedaktivitet ved Record Run?
Jeg jobbet med kjøretøyutrustning og forberedelse av kjøretøyer. Ved Record Run fra 22.10. til 26.10 kjørte jeg Citaro på dagskift på rute 17.
Hva likte du best?
Fotgjengere og førere fra ESWE (tysk operatør/vedlikeholdspartner) var veldig hyggelig og interessert i dette prosjektet.
Hadde du spesielle utfordringer?
Ja, å kjøre Citaro til målet uten skader også i tett bytrafikk. I tillegg raget svært mange store, gamle greiner inn i kjørebanen. Noe som var en ekstra utfordring. Personbilførerne i Wiesbaden viste en forutseende kjørestil, men det var selvsagt også unntak.
Matthias Schenkel

Aktivitet: Utførte målinger
Hva var din hovedaktivitet ved Record Run?
Jeg var på bensinstasjonen. Der utførte jeg målinger, avleste dataene fra kjøretøyenes instrumenter og sikret disse. Utførte evaluering etter hver tanking pr. kjøretøy.
Hva likte du best?
Jeg var allerede i forkant av Record Run involvert i forberedelsene av kjøretøyene. Prosedyren og oppfølgingen var veldig bra, og også det gode resultat til slutt.

Resultat

Testkjøringen

Testforberedelser og samarbeidspartnere

Kjøretøyer og førere