Tungtransport på letteste måte.

Arocs inntil 250 tonn

Med Arocs inntil 250 tonn får du et kjøretøy som er konsekvent utviklet og bygd for å transportere ekstra stor og tung last. Og ikke nok med det: Arocs inntil 250 tonn setter nye standarder for komfort, ytelse og fleksibilitet. Ved første øyekast, på hver tur og i pausene – med sine førerhus byr den på akkurat den arbeids- og bokomforten du trenger i tungtransporten.

Med sine sterke og pålitelige Euro VI-motorer, sjalteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og turboretarderclutch har den en kraftig drivlinje som tåler påkjenninger, og som leverer akkurat den ytelsen tungtransporten krever i praksis.

Og for at du alltid skal kunne nyttiggjøre deg den enorme effekten, har vi utstyrt Arocs inntil 250 tonn med en ekstra robust chassis-, fjærings- og rammekonstruksjon som overfører den disponible kraften til veien også ved maksimal belastning.

Maksimal fleksibilitet og optimal oppgaveorientering er sikret med et bredt tilbud av utstyr og modeller som gir et perfekt konfigurert kjøretøy for så godt som alle oppgaver.