Antos fra 18 til 26 tonn

Distribusjonstransporten definerer sine egne lover

Antos er spesialutviklet for distribusjonstransport fra 18 tonn, og for å tilfredsstille dine krav til for eksempel transport av matvarer, kjøletransport eller transport innen tank- og silobransjen 100 %. Et stort utvalg av førerhusvarianter gir svært gode forutsetninger for å tilfredsstille stort sett alle krav til påbygglengde, nyttelast, plassforhold og oversikt. Den ergonomiske arbeidsplassen med komfortable og avspennende seter, multifunksjonsratt og lett lesbart kombiinstrument bidrar dessuten til at arbeidsoppgavene lett går unna. Mercedes PowerShift 3, Euro VI-motorer med spontan respons, bruksoptimerte girkasse-/akselkombinasjoner og et fint avstemt understell gir en god kjørefølelse.

Bransjespesifikke kjøretøykonsepter

Antos Loader og Antos Volumer er spesielt godt egnet for lønnsom transport innen nyttelast- og volumorienterte bransjer. Antos Loader har svært høy nyttelast, som fra fabrikken kan økes ytterligere. Det spiller ingen rolle om du transporterer korn eller gass.

Antos Volumer har et enormt transportvolum, og er en effektiv samarbeidspartner for transport av for eksempel leveranser til bilbransjen, eller transport av hvitevarer, for eksempel kjøleskap og vaskemaskiner.

Sett deg inn – og opplev Mercedes-Benz i distribusjonstransport.