Suveren håndtering: Tid, last og bil – full kontroll hele veien

Antos har så godt som alt som trengs for å gjøre jobben din innen distribusjonstransport fra 18 tonn mer komfortabel. Den har en bekvem og praktisk arbeidsplass, en dynamisk motor med spontan respons og imponerende, gode kjøreegenskaper.

S- og M-førerhusene ClassicSpace og M-førerhuset CompactSpace har de beste forutsetninger for at du skal kunne takle stadig økende utfordringer på en rask, enkel og komfortabel måte. Førerhusene er utviklet med tanke på det enkelte bruksområdet, og har et svært godt forhold mellom påbygglengde, nyttelast og en bekvem og funksjonell arbeidsplass. Den enhetlige bredden på 2300 mm gir best mulig oversikt, og det lave, trappelignende innsteget gjør det enkelt å stige inn og ut. Det komfortable førersetet og førerplassen som er vendt mot føreren, gir en suveren følelse. Gjennomtenkte ergonomiske løsninger, intuitiv betjening og praktiske oppbevaringsrom utgjør et helhetlig konsept som forenkler arbeidet.

Også Antos' dynamiske motor med spontan respons overbeviser fra første øyeblikk. Kombinert med Mercedes PowerShift 3 sjalteautomatikk samt funksjonelle girkasser og bakakselutvekslinger sørger de kraftige Euro VI-motorene for merkbar dynamikk og økonomisk kjøreglede i nesten alle kjøresituasjoner. Det perfekte samspillet mellom den direkte og presise styringen, den brede rammen, luftfjæringen med 4 belger og bakakselføringen* bidrar også til den trygge og solide kjørefølelsen. Både på landeveien, i byen og under rangering. Ulike sikkerhets- og assistansesystemer avlaster dessuten føreren. Resultatet er at bilen er merkbart bedre å håndtere. På hver tur.

* Kun tilgjengelig for modell 4x2.