Når du vil ha mer nyttelast: Antos Loader og Antos Volumer

Øk kapasitetsgrensene når det gjelder nyttelast og volum. I Antos Loader og Antos Volumer finner du to virkelige spesialister, som simpelthen kan frakte mer.

Bransjespesifikke kjøretøykonsepter

Antos er en svært effektiv samarbeidspartner innen distribusjonstransport fra 18 tonn. For å tilpasse modellen til nyttelastorientert transport og volumtransport, har vi utviklet Antos Loader og Antos Volumer. Spesielt arbeid krever nemlig spesialverktøy ‒ eller rettere sagt spesialkjøretøy.

Antos Loader er nyttelastoptimerte chassis for plan eller skap og trekkvogner som hører til de letteste innen tung distribusjonstransport. Bilene har kraftige og økonomiske Euro VI-motorer og funksjonelle førerhus som ikke inngår kompromisser når det gjelder sikkerhet.

Antos Volumer legger også til rette for mer effektiv transport. Som spesialister innen denne typen transport overbeviser chassis for plan eller skap med svært lav rammehøyde og trekkvognene med lav tilkoblingshøyde. I praksis betyr det at lasterommet utnyttes optimalt. I tillegg til det høye lastevolumet bidrar også svært drivstoffbesparende konfigurasjoner av drivlinjen og for eksempel det store tankvolumet til Antos Volumer til økt effektivitet.

Kort sagt får du med Antos Loader og Antos Volumer bruksoptimerte biler som gjør nyttelastorientert transport og volumtransport mer lønnsom.