Skreddersydd for lett distribusjonstransport

Arbeid

En perfekt utformet arbeidsplass med mange ergonomiske og komfortable løsninger gjør deg godt forberedt på oppgavene i distribusjonstransport fra 6,5 til 16 tonn. Kraftige Euro VI-motorer, Mercedes PowerShift 3 sjalteautomatikk samt suverene og trygge kjøreegenskaper er dessuten en sikker kilde til begeistring.

Atego er en lastebil med mye brukstilpasset utstyr som forenkler oppgavene innen distribusjonstransport.

De fire 2300 mm brede førerhusene gir Atego et markant og lett gjenkjennelig utseende, i tillegg til at de også har imponerende indre verdier: For å kunne løse oppgavene enda bedre leveres Atego med tre forskjellige cockpitvarianter som sammen med kombiinstrumentet, multifunksjonsrattet og de bekvemme setene sørger for høy kjøre- og arbeidskomfort. Alle betjeningselementer og oppbevaringsrom er ergonomisk plassert, og de er lett tilgjengelige når du arbeider i bilen.

Ategos sterke sider er synlige også under kjøring. Disse sidene omfatter blant annet den presise styringen og bakakselføringen som sørger for hårfin styring, Mercedes PowerShift 3 sjalteautomatikk og de kraftige og drivstoffbesparende 4- og 6-sylindrede rekkemotorene.

Og fordi de varierte oppgavene innen distribusjonstransport stiller ulike krav til bilen, innfrir Atego de fleste ønsker også når det gjelder påbyggingsmuligheter. Mulighetene spenner fra det elektriske og elektroniske konseptet til ulike fabrikkleverte monteringsopplegg.

Alt i alt betyr dette at du med Atego er svært godt forberedt på de daglige oppgavene innen distribusjonstransport fra 6,5 til 16 tonn. Både i dag og i fremtiden.