Påbyggerportalen

Hva kan jeg forvente?

Mer enn 1,1 millioner informasjoner, 2D-tegninger og 3D-data fra mer enn 25.000 Mercedes-Benz kjøretøyer er tilgjengelig på påbyggerportalen døgnet rundt og over hele verden. En rekke søknader og informasjoner akselererer i tillegg ordrebehandling og produktmarkedsføringen.

I tillegg til informasjonene, tilbyr portalen muligheten for din bedrift til å legge ut firma- og kontaktdata for vår salgsorganisasjon, og dra nytte av de mange samarbeidsmodellene. For ditt daglige arbeidet, finnes det tre sentrale arbeidsområder "Informasjoner", "Samarbeid" og "Min portal" tilgjengelig, som vi kort vil forklare nærmere.

Informasjon: Alt på forespørsel

Hvilken kjøretøydata trenger du? Her finner du et stort utvalg av informasjon. Med den nye designen og det intuitive brukergrensesnittet kommer du ekstremt raskt til det ønskede innhold.

Samarbeid: En suksess

Tilby, hente opp og bruke informasjoner. Dette området danner den viktige plattformen for våre felles aktiviteter. Her legger begge parter inn innhold og tema – og begge sider drar nytte av dette.

Min portal: Fullstendig individuell

Dette området gir deg mulighet til å sette opp påbyggerportalen iht. dine krav. Du velger hvilket innhold eller nyheter som skal begunstiges med hvilke filtre for din snarvei.

MER INFORMASJON