FleetBoard og deg – lønnsomhet²

Du er stadig på veien og møter daglige utfordringer. FleetBoard hjelper deg med disse utfordringene. Med effektive løsninger, som alltid er ved din side.

  • DispoPilot – rask kommunikasjon med hovedkontoret. Berøringsskjermenhet med fargeskjerm, som kan tas ut av holderen og som inneholder en strekkodeskanner for pakker. Andre funksjoner er digital underskrift og direkte kommunikasjon med hovedkontoret via ordreformular og fritekstmelding.
  • FleetBoard tidsstyring – nøyaktig måling av kjøre- og hviletidene. Sett inn førerskiven og kjør! FleetBoard tidsstyring dokumenterer nøyaktig din arbeidstid. Med digital fartskriver og FleetBoard speedometerstyring, kan førerskiven og harddisken i kjøretøyet avleses og arkiveres ved hjelp av fjernkontroll. Føreridentifisering skjer via den innsatte FleetBoard-førerskiven eller DTCO-førerskiven.
  • DispoPilot.guide – trygt i mål. Det nyeste apparatet for fast installasjon med en stor skjerm for førerhuset, har berøringsskjerm. Som DispoPilot.mobile har den det nyeste navigasjonsprogrammet med lastebilattributter og ytterligere funksjoner som kjørefeltassistent og hensyn til farlig gods ved ruteplanleggingen.
  • FleetBoard rapporter – oversikten over din kjøreatferd. På bakgrunn av drivstofforbruks- slitasjedata blir det foreslått tiltak som kan bidra til forbedring av din kjørestil. Ved hjelp av FleetBoard benchmark kan du ikke bare sammenligne innenfor kjøretøyflåten, men også med de beste av konkurrentene.
  • ProfiTraining – opplæring av fagfolk for fagfolk: For å forbedre din kjørestil, kan du la Mercedes-Benz ProfiTrainern gi deg opplæring. Ta kontakt med din forhandler for nærmere informasjon.