Fabrikken i Kassel

I den nordlige delen av Hessen ligger byen Kassel i hjertet av Tyskland – og dermed midt i Europa. Takket være den sentrale beliggenheten, er byen direkte koblet til en rekke hovedveier. Kompetanse og kulturell tradisjon. Kassel tilbyr sine ca 200.000 innbyggere og sine mange gjester et bredt utvalg av tradisjonell kunst og kultur. Kassel er ikke mindre imponerende i det industrielle landskapet – den har en 200-årig tradisjon når det gjelder teknologi og vitenskap. Fabrikken i Kassel er den største industrielle arbeidsgiveren i byen.

På fabrikken i Kassel går erfaringen med å bygge lastebiler helt tilbake til året 1925. Siden den gangen har kjøretøyutviklingen økt med kontinuerlig fremgang parallelt med aksen til kravene. I dag sysselsetter fabrikken ca. 3.000 ansatte på et område på 400.000 kvadratmeter. Som et sentralt produksjonssted for Daimler AGs nyttekjøretøyaksler er fabrikken ledende i verden.

Mercedes-Benz fabrikken i Kassel produserer komplette systemløsninger av høyeste kvalitet for ulike typer av nyttekjøretøyer som varebiler, lastebiler, busser eller tunge lastebiler. I tillegg hører aksler for Geländewagen, tilhengere og slepehengere, samt kardangaksler til vårt mangfoldige produktspekter.