Tungtransport på letteste måte

Actros inntil 250 tonn

Med Actros inntil 250 tonn får du en trekkvogn som er konsekvent utviklet og bygd for å transportere ekstra stor og tung last. Og ikke nok med det: Actros inntil 250 tonn setter standarder for komfort, ytelser og fleksibilitet. Ved første øyekast, på hver tur og i pausene – med GigaSpace- og BigSpace-førerhuset byr den på akkurat den arbeids- og bokomforten du trenger i tungtransporten.

Med sine kraftige, pålitelige Euro VI-motorer, sjalteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og turboretarderclutch har den et kraftig fremdriftssystem som tåler tunge belastninger, og som alltid leverer akkurat den effekten som jobber innenfor tungtransporten krever. Og for at du alltid skal kunne nyttiggjøre deg den enorme effekten, har vi utstyrt Actros inntil 250 tonn med en ekstra robust chassis-, fjærings- og rammekonstruksjon som overfører den disponible kraften til veien også ved maksimal belastning.

Maksimal fleksibilitet og optimal oppgaveorientering er sikret med et bredt tilbud av utstyr og modeller som gir et perfekt konfigurert kjøretøy for så godt som alle oppgaver. Tungtransport på letteste måte. Actros inntil 250 tonn.