Actros - mer enn bare lønnsomhet

Komfort. Med i alt elleve oppgaveorienterte førerhusvarianter kan Actros by på fremragende løsninger for all slags bruk i langtransporten når det gjelder arbeid, bolig og søvn. I tillegg til den lyse, vennlige stemningen og det klare skillet mellom arbeidsplass og boareal sørger blant annet en takhøyde på inntil 2,13 m, stor bevegelsesfrihet og en mengde oppbevaringsrom og bekvemme senger for best mulig arbeids-, bo- og sovekomfort.

Lønnsomhet. Forskjellige faktorer ligger til grunn for Actros' høye totale lønnsomhet. Blant annet stiller den med en spesielt forbrukssparende teknikk – omfattende servicetilbud kan øke lønnsomheten og kjøretøytilgjengeligheten ytterligere. I tillegg kan tjenester som bl.a. FleetBoard bidra til lavere forbrukskostnader. Sjåførkursing og MercedesServiceCard gjør også sitt.

Kjøreegenskaper. For å skape en unik kjørefølelse har vi utstyrt Actros med en innovativ bakakselføring på 4x2-kjøretøy, en følsom styring og en bred, stiv ramme. Motorer med spontan respons fås i totalt 18 effekttrinn på inntil 460 kW. I forbindelse med sjalteautomatikken Mercedes PowerShift 3 støtter de økonomisk kjøreglede.

Bransjetilpassede kjøretøykonsepter. Dersom høy nyttelast er viktig, er Actros Loader det rette valget. For volumorientert bruk er Actros Volumer riktig løsning.