Komfort som tar utgangspunkt i føreren. Og i oppgaven

Sann storhet i minste detalj

Actros gir begrep som bevegelsesfrihet, romfølelse og atmosfære en helt ny betydning uten å tape sjåførhverdagen av syne. Kort sagt får du: Arbeids-, bo- og sovekomfort som innfrir førerens ønsker og høye krav i langtransporten.

Moderne arbeidsplass, attraktiv bolig og samtidig plass til velgjørende søvn ‒ Actros har førerhus som oppfyller alle disse behovene. Først og fremst GigaSpace. Det lar deg oppleve den usedvanlig høye komforten i Actros i langtransport på fascinerende vis. For eksempel med sin imponerende takhøyde* på 2,13  m og det fremragende forholdet mellom plass til oppbevaring og plass til å bevege seg.

Perfekt ergonomi og praksisorienterte løsninger kjennetegner arbeidsplassen i Actros. Det som høres så enkelt ut og kjennes så godt ut på veien, er resultatet av en hel rekke komponenter som er ergonomisk og funksjonelt tilpasset hverandre. Til disse hører for eksempel den nøye sjåførorienterte cockpiten, de bekvemme setene og multifunksjonsrattet. Alt kan betjenes intuitivt og er tilpasset arbeidsoperasjonene i langtransporten. Avgjørende for den behagelige atmosfæren i Actros er den trivelige interiørdesignen med sine vennlige farger, det tydelige formspråket og de perfekt bearbeidede og lettstelte kvalitetsmaterialene, men også det klare skillet mellom arbeidsplass og oppholdsrom.

Det gjennomtenkte bokonseptet og særlig SoloStar Concept sørger for gode hvilepauser. De bekvemme sengene garanterer dyp søvn. I tillegg øker tallrike praktiske detaljer og interiørkonsepter** velværekarakteren og gir Actros en helt personlig touch når det gjelder førerhuskomfort.

* Takhøyde mellom setene.
** Tilleggsutstyr.