Aktuelle temaer

Det beste fra de siste 20 årene. I en Actros

Actros blir 20 – vi inviterer deg til å feire sammen med oss! Med en av de 200 spesialmodellene som er utstyrt med en rekke sikkerhetssystemer, mye komfort og enormt god driftsøkonomi.

En Actros blir ikke eldre. Bare bedre

Med lanseringen av Actros i 1996 innledet Mercedes-Benz et nytt kapittel «lastebilhistorie». Ikke bare har Actros kjørt inn en rekke internasjonale utmerkelser, som f.eks. den ettertraktede «Truck of the Year» eller Red Dot Award, men den har også dominert markedet som ingen annen lastebil.

Hver ny generasjon av Actros har satt nye standarder: Ikke minst takket være den høye komforten i langtransport-førerhusene, noe som for eksempel gir seg uttrykk i rikelig med ståhøyde, en rekke oppbevaringsmuligheter og en moderne arbeidsplass med perfekt ergonomi.

Med glimrende driftsøkonomi: Takket være kontinuerlige oppdateringer av drivlinjen, kraftuttakene og aerodynamikken, oppdateringer som aller har ett mål for øyet: Å redusere drivstofforbruket enda mer. Innovative systemer som BlueTec-motorene, Mercedes PowerShift og Predictive Powertrain Control (PPC) er bare et par eksempler på grunner til at Actros stadig når nye milepæler – og selvfølgelig finner du alle disse i den aktuelle jubileumsmodellen.

Men også ved at Mercedes-Benz alltid har holdt fast ved sin rolle som sikkerhetspioner: Alt i 2001 var det mulig å bestille Actros med sporassistent som tilleggsutstyr – 14 år før sikkerhetssystemet ble standard. Et annet eksempel er fjerde generasjon Aktiv bremseassistent, som gjør veiene tryggere for alle.

Denne unike suksesshistorien feirer vi med en spesialmodell som er begrenset til 200 kjøretøy. Uten forhåndsbestemt lakkering, så du kan velge din egen farge. Til gjengjeld har den alt du vanligvis trenger for å vise konkurrentene baklyktene.