Her kan du simpelthen laste mer

Actros Loader og Actros Volumer

For at du ikke skal stange i kapasitetstaket: Med Actros Loader og Actros Volumer stiller du med to spesialvarianter som virkelig kan ta med mer.

Bransjespesifikke kjøretøykonsepter

Med Actros kjører du langtransport ekstra økonomisk. For å oppfylle denne påstanden også for nyttelastfølsomme transporter, og ikke minst for volumtransporter, har vi utviklet Actros Loader og Actros Volumer. For: Spesielt arbeid krever spesialverktøy ‒ eller rettere sagt: spesialkjøretøy.

Med Actros Loader introduseres nyttelastoptimerte trekkvogner og chassis som hører til de letteste i langtransporten. Fra fabrikk. Med effektsterke, økonomiske Euro VI-motorer, oppgaveorienterte førerhus og samme høye sikkerhet som Actros.

Med Actros Volumer kan du kjøre volumtransport enda mer økonomisk. Som volumtransportspesialist oppfyller den blant annet de høye kravene til 4x2-trekkvogner med en skivehøyde på under 900 mm. I praksis betyr det: fri innlastingshøyde på 3 m. I tillegg til det store lastevolumet bidrar også ekstra drivstofføkonomiske drivlinjekonfigurasjoner og det enorme tankvolumet til bedre lønnsomhet. Det samme gjør oppgaveorienterte førerhus som CompactSpace, som er spesielt egnet for biltransport.