Mercedes-Benz originaltilbehør

Mercedes-Benz originaltilbehør vil gi bilen den siste finishen

Enten det gjelder langtransport eller tung distribusjon, det originale tilbehøret er perfekt tilpasset arbeidet og livet på veien. Det tilbys praktiske og nyttige ting for å hjelpe deg i ditt arbeid og alt du trenger for effektivitet og sikkerhet. Akkurat sånn som det er i praktisk daglig arbeid. Og slik som du vil ha det.

Originaltilbehøret fremhever også bilen og gir din Mercedes-Benz lastebil en meget personlig karakter. Ved individuell design og raffinerte detaljer oppfyller den de høyeste krav. Også for økt leve-, sove- og arbeidskomfort har vi produkter for deg i programmet vårt.

Når du kjøper originaltilbehør, kjøper du testet kvalitet. Alle produkter i originaltilbehørsprogrammet må oppfylle de samme høye kvalitetskriterier som deler for serieproduksjon. Alle våre tilbehøresprodukter må i harde tester bevise at de tåler daglig bruk i og på en lastebil. Fra elektromagnetisk kompatibilitet via sommer- og vintertester til crashtest – kun tilbehør som oppfyller alle nødvendige tester, oppfyller kravene i praksis. Også dine krav.

Originaltilbehør kan kun leveres via en Mercedes-Benz forhandler. Der vil du også få detaljerte råd. Du finner også en omfattende oversikt i den store tilbehørskatalogen for Mercedes-Benz originaltilbehør. Eller spør din Mercedes-Benz forhandler - de er her for deg og gir deg gjerne råd.