Mercedes-Benz original motorolje

Oljen som fortjener stjernen.
Hvem vet best hvordan den perfekte oljen for våre biler må være? Våre forskere og ingeniører som med innovasjon, kompetanse og mange års erfaring har konstruert våre motorer. De har utviklet den spesielle oljen for din bil: Mercedes-Benz original motorolje.

Mer effekt med mindre friksjon.
Dens viktigste funksjon er å redusere den mekaniske friksjonen. Vår motorolje er best til å ivareta de mekaniske og termiske belastningene. Dens utvalgte komponenter og tilsetningsstoffer oppfyller Mercedes-Benz motorens spesielt høye kvalitetskrav og sikrer høy effektivitet og ytelse.

Sikker i mange situasjoner.
Enten det er minus 30 grader eller pluss 260 grader er den meget pålitelig. Ved termiske belastninger, enten varme eller kalde, skal det ikke oppstå fordampingstap, flyte- og smøreegenskapene må forbli de samme og oljen må oppfylle alle oppgaver pålitelig.

Maksimal utholdenhet.
Skift olje, slik at du slipper å skifte ofte. Med Mercedes-Benz original motorolje velger du ikke bare det perfekte smøremiddel tilpasset din bil, men også en olje med spesiell utholdenhet. Med regelmessige oljeskift kan du være sikker på at motoren alltid fungerer med høy kvalitet.

Redusert forbruk. Mindre utslipp. Mer ytelse.
På grunn av den spesielle kvaliteten på Mercedes-Benz original motorolje, har du en klar fordel når det kommer til økonomisk kjøring. Den reduserer friksjonen, inneholder svært effektive tilsetningsstoffer som gjør den mer brukervennlig og gir samme høye ytelse hele tiden. Ved forskjellige kjøreforhold kan du utnytte det fulle potensialet i motoren din og samtidig forbruke mindre drivstoff. Det er dermed også en miljøvennlig fordel: I forbindelse med våre moderne avgassetterbehandlingssystem reduseres utslippet av forurensende stoffer.