Serviceytelser for din lastebil

Vi er samarbeidspartner for deg og bilen din

Vi er ansvarlige for den verdensomspennende service- og delevirksomheten for Mercedes-Benz lastebiler og sørger med et bredt spekter av tjenester og våre Mercedes-Benz originaldeler for at din bil blir optimalt vedlikeholdt og reparert. For oss er det viktig at du er mobil med din lastebil eller blir det igjen så raskt som mulig. Fordi din mobilitet er vårt mål.

Vi vet at tiden teller for deg og din virksomhet, derfor får du raskt reparasjons- eller verkstedtime hos Mercedes-Benz. Et omfattende verdensomspennende nettverk av 1800 Mercedes-Benz servicesentre for lastebiler er her for deg med åpningstider etter dine behov: til klokken 22 eller til klokken 24 og noen steder også døgnet rundt!

Vi utfører omfattende vedlikeholds- og reparasjonsarbeider, og dette på best mulig måte når bilen ikke er i bruk. Å redusere ståtiden for din lastebil gir mer lønnsomhet for din bedrift.

Vårt verkstedpersonell er pga. regelmessig opplæring alltid oppdatert på nyeste kjøretøyteknologi. Og denne kompetansen kan du dra nytte av – også ved en ikke-planlagt stopp vil en av våre 24h-medarbeidere få deg på veien igjen så raskt som mulig.

Alt dette er grunnlaget for et godt, langsiktig og tillitsfullt samarbeid. Om det gjelder vedlikehold, reparasjon eller service 24h – vi er her for deg – når som helst – hvor enn du skulle trenge oss!

MER INFORMASJON