Nye Sprinter

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Nye Sprinter er så allsidig at det er enkelt å finne den riktige modellen til dine transportoppgaver, og den tar seg dessuten godt ut. Takket være de mange modellvariantene og det omfattende utstyret kan du velge blant økonomiske startmodeller (for eksempel med forhjulsdrift), varebiler og lastebiler som er nøyaktig tilpasset dine arbeidsoppgaver, eller personbiler med et innbydende passasjerrom.

Tar seg godt ut
og utfører arbeidsoppgavene med glans.

Nye Sprinter har en lekker design som følger det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Førerplassen er også ny og utmerker seg med flott design og enestående funksjonalitet, for eksempel det smarte, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidsdagen så økonomisk og behagelig som mulig, kan Sprinter leveres med ulike radioer, multimediesystemer og tilkoblingsmuligheter. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder, radio med Bluetooth®-grensesnitt og håndfrifunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, harddisknavigasjon med 3D-kart og integrering av smarttelefon. Alle systemene betjenes raskt og enkelt.

Sprinter er perfekt
for de aller fleste transportoppgaver.

Er det viktigste for deg at varebilen er praktisk og økonomisk? Eller ønsker du en bil for persontransport, med høy komfort? Sprinter kan by på begge deler, og mer til: Varebil, personbil, chassis og lastebil danner grunnlaget for et imponerende modellspekter. I tillegg kommer fire motorer, mye tilleggsutstyr, understellsvarianter og bransjespesifikke løsninger fra påbyggsprodusenter.

Sikrer en trygg kurs.

Det er lagt stor vekt på sikkerhet under utviklingen av Sprinter. Karosseriet danner en solid basis, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer en rekke assistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistansesystemene kan være til god hjelp.

Økonomisk
fra A til Å.

Når du velger Sprinter, velger du en bil som har vært et godt økonomisk valg i mer enn 20 år. Nye Sprinter fortsetter i samme spor med sin velkjente kvalitet og pålitelighet. Du legger merke til den gode økonomien fra første øyeblikk: i form av en attraktiv introduksjonspris for biler med forhjulsdrift, og en lang rekke konfigurasjonsmuligheter, så du kan bestille akkurat det du virkelig trenger.