Mercedes me connect for bedriftskunder.

Din Mercedes-Benz arbeider for deg – med de praktiske og allsidige funksjonene fra Mercedes me connect.

Den digitale oppgraderingen for arbeidshverdagen din.

Den digitale oppgraderingen for arbeidshverdagen din.

Den digitale oppgraderingen for arbeidshverdagen din.

Forbedre Mercedes-opplevelsen ytterligere med digitale løsninger, og nyt økt komfort samt bedre service og sikkerhet. Bruk mediedisplayet og smarttelefonen din til å betjene kjøretøyfunksjoner og tilpasse innstillingene dine. Slik har du alltid viktig informasjon og praktiske funksjoner for hånden.

Produktoversikt


Oppdag produktverdenen til Mercedes me connect.

Produktoversikt


Oppdag produktverdenen til Mercedes me connect.

Basistjenester

Basistjenester

Benytt deg av fordelene som er inkludert i Mercedes me connect.

Remote-pakke

Remote-pakke

Din smarttelefon – din Mercedes. Alltid full kontroll.

Utvidede funksjoner MBUX

Utvidede funksjoner MBUX

Etabler en personlig forbindelse – gjør bilen til din bil.

Navigasjon

Navigasjon

Alltid den ruten som passer best for deg. Tar deg raskere og sikrere til målet med sanntids-trafikkdata.

E-mobility

E-mobility

Alt som gjør elektrisk kjøring og lading så enkelt som mulig – når som helst og hvor som helst.

Mercedes me connect for Mercedes-Benz varebiler.

Mercedes me connect for Mercedes-Benz varebiler.

Mercedes me connect for Mercedes-Benz varebiler.

Den digitale produktverdenen til Mercedes me connect finnes også til din bedriftsvarebil fra Mercedes-Benz. Oppdag fordelene ved Mercedes me connect-tjenestene som gjør at du og bedriften din alltid er forbundet med kjøretøyet.

Ta i bruk Mercedes me connect og Mercedes me-appen nå – slik gjør du det.

usp_mail.svg

1. Registrering hos Mercedes me for bedriftskunder

Som bedriftsadministrator kan du først opprette din personlige Mercedes me-konto via Mercedes me Portal, for deretter å kunne opprette en bedriftsprofil. Både bedriftsadministratorer og andre kjøretøybrukere behøver en personlig Mercedes me ID. Disse må akseptere bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og ordrebehandlingsavtalen for å kunne bruke dem.
usp_check.svg

2. Aktivere digitale produkter og invitere førere

Du kan nå som bedriftsadministrator knytte biler til bedriftsprofilen, aktivere digitale produkter og legge til ekstra kjøretøybrukere via deres respektive Mercedes me ID – for eksempel medarbeidere i bedriften din.
usp_dealer.svg

3. Installere og starte appen

Firmaadministratorer og kjøretøybrukere kan logge seg på Mercedes me App via sin personlige Mercedes me ID. Der kan de administrere og bruke Mercedes me connect-tjenester.

Vanlige spørsmål


Vanlige spørsmål

Vil du vite mer om Mercedes me connect for bedriftskunder? Her finner du de viktigste spørsmålene og svarene om registrering, aktivering og bruk.

Vanlige spørsmål


Vanlige spørsmål

Vil du vite mer om Mercedes me connect for bedriftskunder? Her finner du de viktigste spørsmålene og svarene om registrering, aktivering og bruk.

  • Mercedes me connect for bedriftsadministratorer
   • Hvordan kan jeg som bedriftsadministrator opprette en bedriftsprofil i Mercedes me App?

    Hvordan kan jeg som bedriftsadministrator opprette en bedriftsprofil i Mercedes me App?

    Registrering av en bedriftsprofil er for tiden mulig i Mercedes me Portal eller via en forhandler. Logg deg derfor på i Mercedes me Portal eller ta kontakt med din foretrukne forhandler for å opprette en bedriftsprofil.

   • Jeg er bedriftsadministrator og ønsker å tilknytte et kjøretøy. Hvorfor vises ikke dette i listen over bedriftskjøretøy og er ikke synlig for andre bedriftsbrukere, verken sjåfører eller administratorer?

    Jeg er bedriftsadministrator og ønsker å tilknytte et kjøretøy. Hvorfor vises ikke dette i listen over bedriftskjøretøy og er ikke synlig for andre bedriftsbrukere, verken sjåfører eller administratorer?

    Muligens har kjøretøyet blitt lagt til brukerprofilen som et privat kjøretøy. Det er for øyeblikket mulig å tilordne et bedriftskjøretøy i Mercedes me Portal eller via en forhandler. Dersom du vil tilordne kjøretøyet på nytt som bedriftskjøretøy, må det fjernes fra den gjeldende brukerprofilen. Logg deg så på Mercedes me Portal og start tilordningen på nytt.

   • Hvor og hvordan kan jeg som bedriftsadministrator kjøpe eller forlenge tjenester via bedriftsprofilen min når løpetiden til tjenestene som har vært inkludert fra fabrikk, er over?

    Hvor og hvordan kan jeg som bedriftsadministrator kjøpe eller forlenge tjenester via bedriftsprofilen min når løpetiden til tjenestene som har vært inkludert fra fabrikk, er over?

    Det er for tiden ikke en Store i alle markeder for kjøretøy som er tilknyttet en bedriftsprofil. Derfor kan tjenester kun kjøpes og forlenges for private kjøretøy.

   • Hvordan kan jeg som bedriftsadministrator legge til over 20 kjøretøy i bedriftsprofilen min?

    Hvordan kan jeg som bedriftsadministrator legge til over 20 kjøretøy i bedriftsprofilen min?

    For å kunne legge til mer enn 20 kjøretøy, må du verifisere bedriften din hos en forhandler. Vis forhandleren de nødvendige dokumentene i henhold til meldingen i Mercedes me Portal.

   • Jeg er bedriftsadministrator og ønsker å si opp avtalen min for Mercedes me connect-tjenester. Hvordan kan jeg si opp avtalen?

    Jeg er bedriftsadministrator og ønsker å si opp avtalen min for Mercedes me connect-tjenester. Hvordan kan jeg si opp avtalen?

    For å si opp avtalen som bedriftsadministrator, må du logge deg på Mercedes me Portal. Når avtalen sies opp, vil alle tjenestene til kjøretøyene som er tilknyttet bedriftsprofilen deaktiveres. Dessuten vil tilknytningen til alle kjøretøyene brytes og bedriftsprofilen slettes. Denne prosessen kan ikke angres. Vær oppmerksom på at oppsigelse i bedriftskontekst fører til sletting av bedriftsprofilen.

   • Jeg er bedriftsadministrator og har slettet min Mercedes me ID. Hvordan får jeg tilgang til bedriftsprofilen min?

    Jeg er bedriftsadministrator og har slettet min Mercedes me ID. Hvordan får jeg tilgang til bedriftsprofilen min?

    Når den eneste eller siste gjenværende bedriftsadministratoren for en bedrift sletter sin Mercedes me ID, vil alle bedriftsprofilene som denne administratoren har forvaltet, også slettes. Vær oppmerksom på at verken du eller sjåførene i bedriftsprofilen vil få melding om dette. Bedriftsprofilen kan ikke gjenopprettes, den må opprettes på nytt. Det er derfor viktig å overføre bedriftsprofilen til en annen bedriftsadministrator før du sletter din Mercedes me ID.

  • Mercedes me connect for sjåfør
   • Hvorfor kan ikke jeg som sjåfør bearbeide bedriftsprofiler eller legge til brukere eller kjøretøy?

    Hvorfor kan ikke jeg som sjåfør bearbeide bedriftsprofiler eller legge til brukere eller kjøretøy?

    Kun personer med rollen "bedriftsadministrator" kan bearbeide bedriftsprofiler. Dette er ikke mulig for sjåfører.

   • Kollegaene mine kan ikke se bedriftskjøretøyet i garasjen i Mercedes me App. Hvorfor vises ikke fanen "bedrift" hos dem?

    Kollegaene mine kan ikke se bedriftskjøretøyet i garasjen i Mercedes me App. Hvorfor vises ikke fanen "bedrift" hos dem?

    Kollegene dine har sannsynligvis ikke blitt lagt til bedriftsprofilen via sin personlige Mercedes me ID. En bedriftsadministrator må invitere bedriftsbrukerne via Mercedes me Portal.

   • Hvorfor ser ikke jeg som sjåfør lenger noen bedriftskjøretøy i garasjen min i Mercedes me App?

    Hvorfor ser ikke jeg som sjåfør lenger noen bedriftskjøretøy i garasjen min i Mercedes me App?

    Muligens har bedriftsadministratoren fjernet tilknytningen din for å frigjøre kjøretøyet for andre brukere. Dette kan skje uten at du blir bedt om å samtykke og uten at du blir varslet. For å få kjøretøyet tilbake, velg det i oversikten over bedriftskjøretøyene og tildel det til deg selv igjen, såfremt det ikke har blitt tilordnet en annen bruker.

   • Hvordan kan jeg som sjåfør slå av bedriftsadministratorens sporing mens jeg kjører et bedriftskjøretøy?

    Hvordan kan jeg som sjåfør slå av bedriftsadministratorens sporing mens jeg kjører et bedriftskjøretøy?

    Dersom du som sjåfør ønsker å slå av posisjonsdelingen til et bedriftskjøretøy, henvend deg til vår kundeservice eller deaktiver GPS via MBUX i kjøretøyet. En annen mulighet er å slå av alle tjenester som bruker GPS i Mercedes me App.