Mercedes-Benz tilbyr et godt utvalg modeller som hver og en lever opp til grunnideene bak Mercedes-stjernen; teknologi, komfort, sikkerhet og en kjøreopplevelse utover det vanlige. Med våre finansierings– og biladministrasjonsløsninger kan vi tilby en totaløkonomisk og enkel hverdag både for deg som privatperson og for din bedrift.


  Fordeler med Mercedes-Benz som firmabil

  • Etablerte modeller med fleksible tilvalgsmuligheter.
  • Rammeavtale gir gunstige vilkår - be om tilbud.
  • Fleksible og gunstige finansierings-, service- og forsikringsløsninger.
  • God totaløkonomi og kontroll på bilholdet.

   

  Bilmodeller med lavt utslipp

  Som oppfinner av bilen har vi alltid drevet utvikling. Dette gjelder også arbeidet med å utvikle så effektive motorer som mulig, og på veien til en utslippsfri framtid ligger ulike teknikker. Vi utvikler stadig flere drivstoffeffektive biler med innovative løsninger der utslipp av CO2 og skadelige partikler stadig minker. I dag bruker vi for eksempel naturgass, hybrid- og plug-in-hybridteknikk i våre miljøbiler. Nye helelektriske EQC er også i anmars. Les mer om nye EQC her.

   

  Ta kontakt for ytterligere informasjon: fleet_sales@bos.no

  Leasing
  Leasing av din Mercedes-Benz kan gjøres både privat og av store og små bedrifter. Be om tilbud på leasing inkl. elementer som serviceavtale, forsikring etc. i månedsleien og på den måten få samlet alle kostnader for bilhold på én faktura. Les mer om dette under "Biladministrasjon" eller ta kontakt for mer informasjon: fleet_sales@bos.no

   

  Biladministrasjon
  Når man ønsker å samle alle kostnader for bilhold på en enkel måte i én faktura pr. måned, kan vi tilby biladministrasjon. Dette kan gjøres for kun én bil eller for alle firmabilene/hele bilflåten. Man velger selv hvilke elementer man vil inkludere; serviceavtale, forsikring, årsavgift for hele perioden, dekkhotell, drivstoffkort mm. På denne måten får man ingen ubehagelige overraskelser på kostnadssiden. Ta kontakt for ytterligere informasjon: fleet_sales@bos.no

   

  Fordelsavtale
  Dersom du har billønn eller mottar kjøregodtgjørelse når du bruker din privatbil i jobb, kan vi vurdere om det er lønnsomt å lage en rammeavtale med bedriften du jobber i. Avhengig av bedriftens størrelse og vilje til å inngå en avtale, kan man oppnå en storkunderabatt. Ta kontakt for ytterligere informasjon: fleet_sales@bos.no

   

  Skatteregler

  Fordel ved privat bruk av firmabil fastsettes til 30 prosent av bilens listepris som ny inntil kr 303 900 og 20 prosent av overskytende listepris.

   

  Grunnlaget ved beregningen etter forrige avsnitt er i utgangspunktet 100 prosent av bilens listepris som ny, men for:

  • biler eldre enn 3 år per 1. januar i inntektsåret, eller
  • skattytere som godtgjør at yrkeskjøringen overstiger 40 000 km i inntektsåret blir det ved utregningen tatt utgangspunkt i bare 75 prosent av bilens listepris som ny.

   

  For elbil blir det ved utregningen tatt utgangspunkt i bare 60 prosent av bilens listepris som ny.

   

  Ved kombinasjon av bil eldre enn 3 år per 1. januar i inntektsåret og skattyter som godtgjør at yrkeskjøringen overstiger 40 000 km i inntektsåret, blir det ved utregningen tatt utgangspunkt i 56,25 prosent av bilens listepris som ny.

   

  Ved kombinasjon av bil eldre enn 3 år per 1. januar i inntektsåret og elbil, blir det ved utregningen tatt utgangspunkt i 45 prosent av bilens listepris som ny.

   

  Ved kombinasjon av elbil og skattyter som godtgjør at yrkeskjøringen overstiger 40 000 km i inntektsåret, blir det ved utregningen tatt utgangspunkt i 60 prosent av bilens listepris som ny.

   

  Ved firmabilordning i deler av inntektsåret, gjennomføres fordelsbeskatningen forholdsmessig for det antall hele og påbegynte måneder bilen har stått til disposisjon.

   

  Ta kontakt
  Mercedes-Benz sin næringssalgsavdeling har solid erfaring med salg til det private næringsliv og til det offentlige. Vi kan tilby spennende bilmodeller og vi kan tilby tjenester som leasing- og lånefinansiering, biladministrasjon, service- og vedlikeholdsavtale, forsikring, erstatningsbil, dekkhotell og mer.

   

  Vi tilbyr leasing for privatpersoner og firmaer som ønsker kun å lease/leie en bil i et visst antall måneder, vanligvis 36 eller 48 måneder. For firmaer med organisasjonsnummer anbefaler vi konseptet biladministrasjon, som samler alle firmabilkostnadene i én månedsleie. Dermed blir det mer oversiktlig og firmaet har full kontroll på faktiske kostnader på hele bilparken sin. Vi kommer gjerne med forslag på løsninger og bilvalg som passer deres behov og bedrift.

   

  Vi treffes på mail-adressen fleetsales@bos.no eller via vårt sentralbord på tlf. 67926000.