Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Livet er et kappløp.

Nye Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs coupé som fungerer til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. 19 % mva.

Mercedes-AMG GT.

Kommet for å rive deg med

Langstrakt motorpanser, tilbaketrukket førerplass og bred, kraftfull hekk. Slik skal en sportsbil fra Mercedes-AMG se ut. Du setter deg inn og trykker på startknappen. Og kraftkjempen våkner med et tamt, dypt pust som straks avløses av den elleville AMG-sounden idet du trår på gasspedalen og de vanvittige hestekreftene slippes løs. Lyden når sitt mektige crescendo når V8-eren i Mercedes-AMG GT utfolder sin fulle effekt. Og erobrer veien suverent.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. 19 % mva.

Mercedes-AMG GT Roadster.

I toppform.

Mercedes-AMG GT Roadster kombinerer ekte AMG Driving Performance og grenseløs kjøreglede under åpen himmel. Med proporsjonene til en klassisk sportsbil og den nye AMG panamericana-grillen treffer den midt i hjertet. Det lekre interiøret formidler ekte motorsportatmosfære. Og når kalesjen åpner seg på bare elleve ørsmå sekunder, opplever du den rå, ufiltrerte kraften fra V8-eren med alle sanser. En bedre grunn til å kjøre med åpent tak finnes ikke.

Kjøpspris fra fabrikk inkl. 19 % mva.