Nye C-Klasse sedan.

Klassisk sedan, i inspirerende dynamisk interpretasjon.

Det dreier seg ikke om å være bedre enn andre. Det dreier seg om å bli bedre selv. Det er det som teller. I sport og ute på veien. C-Klasse er berømt for sine perfekte proporsjoner, for komforten, kvaliteten og drivverket - energien til å overgå seg selv hver eneste dag og på hver eneste kjøretur, alltid.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Nye C-Klasse stasjonsvogn.

Inspirerende moderne.

Fremdriftstrangen kommer klart til uttrykk i fronten på C-Klasse stasjonsvogn. Topp moderne full-LED-lykter lyser mer presist, lysere og mer intelligent enn noensinne. Og det er bare begynnelsen. Like bak følger elektrifiserte motorer med optimale verdier for energieffektivitet. En heldigital førerplass, det aller siste innen assistansesystemer, et tastetrykk som forvandler sinnsstemningen din. Så mye er nytt, men en ting er uforandret - drivkraften til å gjøre nye C-Klasse stadig bedre - for hver dag som går, for hver kjøretur den tilbakelegger.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

C-Klasse Coupé.

En atlet i toppform.

Nye C-Klasse Coupé vekker begeistring med sin atletiske fremtoning. De dynamiske linjene og de rene og muskuløse flatene er ensbetydende med en rendyrket sportslig coupédesign. Kraftige stilelementer som den nye støtfangeren og diamantgrillen i standardutstyret bidrar i tillegg til en sterk og individuell karakter.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

C-Klasse Cabriolet.

Enestående komfort ved kjøring med åpent tak.

Vær sportslig, fortrinnsvis under åpen himmel. Nye C-Klasse Cabriolet forlenger friluftssesongen til hele året. Opplev ypperste komfort ved kjøring med åpent tak: kombinasjonen av automatisk vindskott samt hode- og nakkevarmer gjør deg uavhengig av vær og vind, og bidrar til optimale treningsforhold.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.