C-Klasse Coupé.

En atlet i toppform.

Nye C-Klasse Coupé vekker begeistring med sin atletiske fremtoning. De dynamiske linjene og de rene og muskuløse flatene er ensbetydende med en rendyrket sportslig coupédesign. Kraftige stilelementer som den nye støtfangeren og diamantgrillen i standardutstyret bidrar i tillegg til en sterk og individuell karakter.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

CLA Coupé.

Tar pusten fra de fleste.

Når CLA Coupé gjør sin entré, blir den hyllet som en popstjerne og tar sitt publikum med storm. Den avantgardistiske designen setter standarden. På veien er den en velklingende virtuos. Også i den digitale verden stjeler den showet: I CLA Coupé kan fører, bil og omverden kobles sammen på nett på en fascinerende måte.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Nye CLS.

Ta sjansen på et forhold.

Et designikon i ny interpretasjon: Nye CLS sjarmerer utvendig som innvendig fra den dynamiske fronten til de belyste ventilasjonsdysene. Og den gjør det med full innovasjonskraft takket være nye assistansesystemer, ENERGIZING komfortstyring og EQ Boost.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse Coupé.

Moderne luksus i stort format.

E-Klasse Coupé følger tradisjonen til Gran Turismo og byr på førsteklasses komfort og svært god plass på fire fullverdige sitteplasser. Og i mer enn noen annen coupé nyter du dynamiske kjøreegenskaper og sikkerhet på høyeste nivå. For perfekte proporsjoner og klare linjer gjør E-Klasse Coupé til en ny designklassiker. Og den er utstyrt med en enestående teknologipakke som gjør den til et intelligent mesterverk. Hva venter du på?

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

S-Klasse Coupé.

Design som tar pusten fra deg.

S-Klasse Coupé setter standarder i segmentet for luksuscoupeer. Nyeste generasjon av denne drømmebilen begeistrer med et fascinerende kraftfullt ytre og en stilsikker, umiskjennelig design i den luksuriøse kupeen.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

GLC Coupé.

Estetikk og sportslighet i nye former.

GLC Coupé har SUV-elementer og coupé-linjer som danner et eksepsjonelt høydepunkt. Som markant og ekspressiv coupé viser den solid skulderbredde og høy nedre vinduskant. På veien er den usedvanlig lettkjørt og dynamisk. Samtidig er GLC Coupé ekstremt praktisk i hverdagen med rause plassforhold og fleksibel bagasjeplass. En bil som skapt for deg.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

GLE Coupé.

En mester i smidighet. Usedvanlig imponerende.

Innen bilbyggerkunsten representerer GLE Coupé en ny form for ekspresjonisme. Bilen forener SUV-ens aktualitet og karisma med coupeens dynamikk og eleganse. Designen viser en kombinasjon av SUV- og coupé-elementer, kjøreegenskapene er preget av ytelse og smidighet. Den høye sitteposisjonen gir en opphøyet kjørefølelse, og den horisontale linjeføringen i kupeen skaper en sportslig atmosfære. Opplev moderne luksus i en ny dynamisk form.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé.

Livet er et kappløp.

Nye Mercedes-AMG GT 4-dørs coupé har imponerende sportsbilegenskaper, men er også en elegant firedørs coupé som fungerer til hverdags. Ekspressiv design med langstrakt motorpanser, en dominerende front og et muskuløst kroppsspråk understreker de sportslige genene til den firedørs coupeen.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Mercedes-AMG GT.

Kommet for å rive deg med

Langstrakt motorpanser, tilbaketrukket førerplass og bred, kraftfull hekk. Slik skal en sportsbil fra Mercedes-AMG se ut. Du setter deg inn og trykker på startknappen. Og kraftkjempen våkner med et tamt, dypt pust som straks avløses av den elleville AMG-sounden idet du trår på gasspedalen og de vanvittige hestekreftene slippes løs. Lyden når sitt mektige crescendo når V8-eren i Mercedes-AMG GT utfolder sin fulle effekt. Og erobrer veien suverent.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.