E-Klasse sedan

Symbol på kjørekomfort og kjøresikkerhet.

E-Klasse sedan er et overbevisende resultat av designfilosofien til Mercedes-Benz. Mer enn noen annen sedan i premiumsegmentet kan den skilte med en kombinasjon av moderne stil og sportslig karakter. Den avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologien avlaster føreren merkbart og sørger for en komfort og sikkerhet som er enestående for en sedan - og dermed helt typisk for en E-Klasse.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse stasjonsvogn

En ny form for intelligens. Og rom for å ta den i bruk

E-Klasse stasjonsvogn har suverene plassforhold som fremstår som særdeles elegante. Samtidig er den ekstremt funksjonell og komfortabel. I tillegg er den mer årvåken enn noen annen serieprodusert bil: Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologien gjør E-Klasse stasjonsvogn til den perfekte ledsager på forretningsreise så vel som i hverdagen med familie og venner.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse All-Terrain.

Fremtidsrettet og innovativ

Ta gjerne spontane turer ut i terrenget, eller kjør inn på avsidesliggende skogsveier - på snø og sand. E-Klasse All-Terrain er gjerne på farten utenfor allfarvei - og mestrer utfordringen med stil. Kraftfulle SUV-elementer vitner om en urban livsstil. Og innovativ teknologi sørger for typisk E-Klasse komfort og ekte terrengegenskaper. Opplev premiumsegmentets største plasstilbud - nå også utenfor fast veidekke.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse Coupé.

Moderne luksus i stort format.

Nye E-Klasse Coupé følger den eksklusive Gran Turismo-tradisjonen og byr på førsteklasses komfort og svært god plass på fire fullverdige sitteplasser. Og i mer enn noen annen coupé nyter du dynamiske kjøreegenskaper og sikkerhet på høyeste nivå. For perfekte proporsjoner og klare linjer gjør nye E-Klasse Coupé til en designklassiker. Og den er utstyrt med en enestående teknologipakke som gjør den til et intelligent mesterverk. Hva venter du på?

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

Nye E-Klasse Cabriolet

Åpen for intens nytelse.

Komfort og luksus under åpen himmel: Nye E-Klasse Cabriolet har klassisk stofftak i beste tradisjonen med de åpne kabrioletene. Den forener ren, klar design med det ypperste av moderne teknikk og generøs langkjøringskomfort for fire personer. Gled deg til sportslig kjøreglede i luksuriøse omgivelser under åpen himmel.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.