Nye C-Klasse stasjonsvogn.

Inspirerende moderne.

Fremdriftstrangen kommer klart til uttrykk i fronten på C-Klasse stasjonsvogn. Topp moderne full-LED-lykter lyser mer presist, lysere og mer intelligent enn noensinne. Og det er bare begynnelsen. Like bak følger elektrifiserte motorer med optimale verdier for energieffektivitet. En heldigital førerplass, det aller siste innen assistansesystemer, et tastetrykk som forvandler sinnsstemningen din. Så mye er nytt, men en ting er uforandret - drivkraften til å gjøre nye C-Klasse stadig bedre - for hver dag som går, for hver kjøretur den tilbakelegger.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse stasjonsvogn

En ny form for intelligens. Og rom for å ta den i bruk

E-Klasse stasjonsvogn har suverene plassforhold som fremstår som særdeles elegante. Samtidig er den ekstremt funksjonell og komfortabel. I tillegg er den mer årvåken enn noen annen serieprodusert bil: Mercedes-Benz Intelligent Drive-teknologien gjør E-Klasse stasjonsvogn til den perfekte ledsager på forretningsreise så vel som i hverdagen med familie og venner.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.

E-Klasse All-Terrain.

Fremtidsrettet og innovativ

Ta gjerne spontane turer ut i terrenget, eller kjør inn på avsidesliggende skogsveier - på snø og sand. E-Klasse All-Terrain er gjerne på farten utenfor allfarvei - og mestrer utfordringen med stil. Kraftfulle SUV-elementer vitner om en urban livsstil. Og innovativ teknologi sørger for typisk E-Klasse komfort og ekte terrengegenskaper. Opplev premiumsegmentets største plasstilbud - nå også utenfor fast veidekke.

Kjøpspris fra fabrikk inkl.% mva.