Velkommen til

Mercedes-Benz.

Kjære kunde!

Kjære kunde!

Vi er stolte over avtalen som er inngått med ditt firma/din organisasjon som gir deg som ansatt/medlem gode betingelser ved kjøp av Mercedes-Benz.  

 

Våre nettsider er under oppdatering. En egen informasjonsside som gjelder spesielt for avtalen som er inngått mellom oss og ditt firma/din organisasjon er under arbeid. I mellomtiden ber vi deg vennligst kontakte din personalavdeling for ytterligere informasjon om betingelser og avtalen generelt.

 

En forutsetning for å oppnå rabatten er at du ved kjøp av bil medbringer signert "Bekreftelse kjøregodtgjørelse" eller "Bekreftelse medlemskap" fra din nærmeste leder. Last ned aktuelt skjema fra en av linkene under.

 

Rabatten beregnes av bilens pris inkl. fabrikkmontert utstyr ekskl. engangsavgift/registreringsavgift. Rabattene gjelder ikke for kampanjemodeller og spesialprisede modeller. For slike modeller kan det på forespørsel gis pristilbud i hvert enkelt tilfelle. Lokale leverings– og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg og faktureres av forhandler. Frakt tillegges avhengig av uttakssted. Avtalen gjelder ikke for V-Klasse, X-Klasse, Vito eller Sprinter.

 

Vi ser frem til å høre fra deg, og stikk gjerne innom en av våre forhandlere for en uforpliktende bilprat.

 

Du kan gjerne også kontakte oss direkte via e-post: fleetsales@bos.no