MBUX:
Mercedes-Benz
User Experience.

Multimediesystemet med kunstig intelligens. Fascinerende intuitivt.

Høydepunkter


Fire bokstaver. Utallige fordeler.

MBUX viser deg en ny verden innen infotainment. Her finner du systemer som kan styres intuitivt med tale, berøringer og bevegelser. Systemene integreres sømløst i ditt digitale liv og har innhold som kan tilpasses dine personlige ønsker. MBUX fungerer bedre og bedre for hver kjøretur, systemet er lærevillig og tilpasser seg dine vaner.

Høydepunkter


Fire bokstaver. Utallige fordeler.

MBUX viser deg en ny verden innen infotainment. Her finner du systemer som kan styres intuitivt med tale, berøringer og bevegelser. Systemene integreres sømløst i ditt digitale liv og har innhold som kan tilpasses dine personlige ønsker. MBUX fungerer bedre og bedre for hver kjøretur, systemet er lærevillig og tilpasser seg dine vaner.

Den digitale førerplassen i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
Videoen viser den digitale førerplassen i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
Se igjen

Produktet kan ha endret seg etter at innholdet ble produsert.

Personalisering


På den måten blir MBUX din helt personlige Experience.

Personalisering


På den måten blir MBUX din helt personlige Experience.

  Temaverdener

  Displayet til Mercedes-Benz CLA Coupé.

  Med temaverdenene kan du velge blant ulike stemninger ved å trykke på en knapp. Iscenesettingen på instrument- og mediedisplay tilpasses tilsvarende, og likedan lysstemning og kjøreprogram. Og best av alt: Føreren kan også komponere sine egne temaverdener .

  User Action Prediction

  En illustrasjon av User Action Prediction for Mercedes-Benz User Experience.

  MBUX gjør bilen din til en sterk partner. Hver dag lærer systemet noe nytt, særlig om deg som kjører. Systemet lærer seg hvilken du musikk du liker, veien du kjører til jobb og telefonnumre du ofte ringer. Dersom du ønsker det, kan det automatisk velge riktig radiokanal eller vise en raskere vei dersom det er kø på den veien du vanligvis kjører. Dette gjør det helt av seg selv, dersom du ønsker det.

  Visningsstiler

  Displayet i Mercedes-Benz GLE med MBUX.

  Du kan tilpasse designet og hele atmosfæren på widescreen-førerplassen individuelt. Velg mellom fire visningsstiler: "Classic", "Sport", "Progressive" og "Discreet". Særlig i kombinasjon med komfortbelysning (tilleggsutstyr) setter den valgte stilen sitt tydelige preg på atmosfæren i interiøret.

  Betjeningssystemer


  Du styrer systemet med berøringer, bevegelser og tale.

  Betjeningssystemer


  Du styrer systemet med berøringer, bevegelser og tale.

   Hei Mercedes

   Interiøret i GLE med intuitivt stemmestyringssystem.

   Med stemmestyringssystemet (tilleggsutstyr) hører bilen på hva du sier. Men ikke bare det; den forstår deg, uten å måtte lære kommandoene på forhånd. Og den snakker med deg. Lese opp eller diktere og sende SMS? Ikke noe problem. Den sjekker værmeldingen for bestemmelsesstedet ditt (forutsatt at bilen har Mercedes me-tjenester), bytter radiokanal og finner raskeste vei hjem. To ord er alt som skal til: "Hei Mercedes", og bilen din er lutter øre.

   MBUX Interiørassistent

   En illustrasjon av MBUX interiørassistent.

   Nyt berøringsfri betjeningskomfort. Det innovative systemet registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine. Utvalgte funksjoner kan du bokstavelig talt aktivere i en håndvending. Og systemet skiller mellom fører og forsetepassasjer, så du kommer til akkurat den menyen du vil bruke.

   Touch-betjeningskonsept

   Interiøret i GLE med touch-betjeningskonsept.

   MBUX gir brukeren maksimal frihet til å betjene mange funksjoner slik det er mest komfortabelt. Bilen har berøringsdisplay, i tillegg til touchpad i midtkonsollen som reagerer på én- og flerfingerbevegelser og håndskrift. I tillegg kan displayene styres via touch control-knappene på rattet.

   Skjermer og tilkoblingsmuligheter


   MBUX er overalt, fra frontruten til baksetet.

   Skjermer og tilkoblingsmuligheter


   MBUX er overalt, fra frontruten til baksetet.

    MBUX underholdning

    Et display som viser MBUX underholdning i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
    Se igjen

    Nyt favorittmusikken din med MBUX underholdning. Velge blant musikkstrømmetjenester og internettradio i bilen. Surf og strøm uten bekymringer med en komplett datapakke som du enkelt kan avtale med en tredjepartsleverandør. Tilgjengeligheten til tjenestene kan variere.

    *For å kunne bruke tjenestene må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen. Etter den innledende løpetiden kan tjenestene forlenges mot betaling, såfremt disse tjenestene fortsatt er tilgjengelige for den aktuelle bilen. Kunden kan aktivere tjenestene for første gang inntil ett år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, alt etter hva som inntreffer først.

    Kun tilgjengelig i forbindelse med annet tilleggsutstyr og tjenesten "Online Music".

    MBUX bakseteunderholdning

    Interiøret i Mercedes-Benz S-Klasse sedan med MBUX bakseteunderholdning.


    MBUX bakseteunderholdning omdanner baksetet til en spennende opplevelsesverden med mange muligheter for underholdning, der du også kan utføre arbeidsoppgaver når det trengs. Høyoppløselige berøringsskjermer gir direkte tilgang til internett og multimediesystem.

    MBUX Augmented Reality for navigasjon

    Et display med MBUX Augmented Reality for navigasjon.

    For at du skal kunne orientere deg i komplekse trafikksituasjoner, skaper MBUX Augmented Reality for navigasjon en forbindelse mellom den virtuelle og den virkelige verden. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kommer raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.

    Trådløs lading

    En illustrasjon av trådløs lading med Mercedes-Benz User Experience.

    Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i rommet i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades kompatible smarttelefoner trådløst.

    Integrasjon for smarttelefon

    En illustrasjon av integrasjon for smarttelefon med Mercedes-Benz User Experience.

    Integrasjonen for smarttelefon gjør at mobiltelefonen smelter sammen med mediesystemet via Apple® CarPlay® og Android Auto®. Dermed har du enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også bruke apper fra tredjepartstilbydere som Spotify uten problemer.

    * Det kreves egne apper som er spesielt utviklet og godkjent for den aktuelle teknologien. Et basis-sett av apper kan være forhåndsinstallert på smarttelefonen.
    Apple CarPlay™ og Android Auto er ikke tilgjengelig i alle land. I noen land kan enkelte funksjoner og apper være utilgjengelige. Nærmere informasjon om Apple CarPlay™ på https://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay og om Android Auto på https://www.android.com/intl/de_de/auto/
    Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.

    Head-up display

    Interiøret i Mercedes-Benz GLE med Head-up display.

    De beste utsikter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head-up displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg.

    Leveres med MBUX


    Mercedes-Benz User Experience er en opplevelse for alle sansene.

    Leveres med MBUX


    Mercedes-Benz User Experience er en opplevelse for alle sansene.

    Interiøret i GLB med Mercedes-Benz User Experience.

    Det beste er å se det selv. Infotainmentsystemet leveres til stadig flere modeller. 

    Hva slags utstyr som leveres, kan variere fra modell til modell.