MBUX:
Mercedes-Benz
User Experience.

Multimediesystemet med kunstig intelligens. Fascinerende intuitivt.

Høydepunkter


Fire bokstaver. Utallige fordeler.

MBUX viser deg en ny verden innen infotainment. Her finner du systemer som kan styres intuitivt med tale, berøringer og bevegelser. Systemene integreres sømløst i ditt digitale liv og har innhold som kan tilpasses dine personlige ønsker. MBUX fungerer bedre og bedre for hver kjøretur, systemet er lærevillig og tilpasser seg dine vaner.

Høydepunkter


Fire bokstaver. Utallige fordeler.

MBUX viser deg en ny verden innen infotainment. Her finner du systemer som kan styres intuitivt med tale, berøringer og bevegelser. Systemene integreres sømløst i ditt digitale liv og har innhold som kan tilpasses dine personlige ønsker. MBUX fungerer bedre og bedre for hver kjøretur, systemet er lærevillig og tilpasser seg dine vaner.

Bildet viser den digitale førerplassen i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
Videoen viser den digitale førerplassen i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
Se igjen

Produktet kan ha endret seg etter at innholdet ble produsert.

Personalisering


På den måten blir MBUX din helt personlige Experience.

Personalisering


På den måten blir MBUX din helt personlige Experience.

  Temaverdener

  Bildet viser displayet i Mercedes-Benz CLA Coupé.

  Med temaverdenene kan du velge blant ulike stemninger ved å trykke på en knapp. Iscenesettingen på instrument- og mediedisplay tilpasses tilsvarende, og likedan lysstemning og kjøreprogram. Og best av alt: Føreren kan også komponere sine egne temaverdener .

  User Action Prediction

  Bildet viser User Action Prediction i Mercedes-Benz User Experience.

  MBUX gjør bilen din til en sterk partner. Hver dag lærer systemet noe nytt, særlig om deg som kjører. Systemet lærer seg hvilken du musikk du liker, veien du kjører til jobb og telefonnumre du ofte ringer. Dersom du ønsker det, kan det automatisk velge riktig radiokanal eller vise en raskere vei dersom det er kø på den veien du vanligvis kjører. Dette gjør det helt av seg selv, dersom du ønsker det.

  Visningsstiler

  Bildet viser displayet til Mercedes-Benz GLE SUV med MBUX.

  Du kan tilpasse designen og hele atmosfæren på widescreen-førerplassen individuelt. Velg mellom fire visningsstiler: "Classic", "Sport", "Progressive" og "Discreet". Særlig i kombinasjon med komfortbelysning (tilleggsutstyr) setter den valgte stilen sitt tydelige preg på atmosfæren i interiøret.

  Betjeningssystemer


  Du styrer systemet med berøringer, bevegelser og tale.

  Betjeningssystemer


  Du styrer systemet med berøringer, bevegelser og tale.

   Hei Mercedes

   Bildet viser interiøret i GLE SUV med intuitivt stemmestyringssystem.

   Med stemmestyringssystemet (tilleggsutstyr) hører bilen på hva du sier. Men ikke bare det; den forstår deg, uten å måtte lære kommandoene på forhånd. Og den snakker med deg. Lese opp eller diktere og sende SMS? Ikke noe problem. Den sjekker værmeldingen for bestemmelsesstedet ditt (forutsatt at bilen har Mercedes me-tjenester), bytter radiokanal og finner raskeste vei hjem. To ord er alt som skal til: "Hei Mercedes", og bilen din er lutter øre.

   MBUX Interiørassistent

   Bildet viser MBUX interiørassistent.

   Nyt berøringsfri betjeningskomfort. Det innovative systemet registrerer og tolker hånd- og armbevegelsene dine. Utvalgte funksjoner kan du bokstavelig talt aktivere i en håndvending. Og systemet skiller mellom fører og forsetepassasjer, så du kommer til akkurat den menyen du vil bruke.

   Touch-betjeningskonsept

   Bildet viser interiøret i en GLE SUV med touch-betjeningskonsept.

   MBUX gir brukeren maksimal frihet til å betjene alle funksjoner slik det er personlig mest komfortabelt. Bilen har berøringsdisplay, i tillegg til touchpad i midtkonsollen som reagerer på én- og flerfingerbevegelser og håndskrift. I tillegg kan displayene styres via touch control-knappene på rattet.

   Skjermer og tilkoblingsmuligheter


   MBUX er overalt, fra frontruten til baksetet.

   Skjermer og tilkoblingsmuligheter


   MBUX er overalt, fra frontruten til baksetet.

    MBUX underholdning

    Bildet viser funksjonaliteten til MBUX underholdning i Mercedes-Benz S-Klasse sedan.
    Se igjen

    Med MBUX Entertainment (Mercedes me-tjeneste) kan du enkelt og greit kose deg med favorittmusikken din i bilen. Musikkstrømmetjenester som Spotify, Amazon Music, Apple Music eller TIDAL (brukerkonto påkrevet) er tilgjengelige. Tilgjengeligheten avhenger av bilmodellen og kan til enhver tid variere. Du må ha din egen datapakke.

    *For å kunne bruke tjenestene, må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må bilen være koblet til brukerkontoen. Etter den innledende løpetiden kan tjenestene forlenges mot betaling, såfremt disse tjenestene fortsatt er tilgjengelige for den aktuelle bilen. Kunden kan aktivere tjenestene for første gang inntil ett år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, alt etter hva som inntreffer først.

    Kun tilgjengelig i forbindelse med annet tilleggsutstyr og tjenesten "Online Music".

    MBUX bakseteunderholdning

    Bildet viser interiøret i Mercedes-Benz S-Klasse sedan med MBUX bakseteunderholdning.


    MBUX bakseteunderholdning omdanner baksetet til en spennende opplevelsesverden med mange muligheter for underholdning, der du også kan utføre arbeidsoppgaver når det trengs. Høyoppløselige berøringsskjermer gir direkte tilgang til internett og multimediesystem.

    MBUX Augmented Reality for navigasjon

    Bildet viser interiøret i Mercedes-EQ EQC med MBUX Augmented Reality for navigasjon.

    For at du skal kunne orientere deg i komplekse trafikksituasjoner, skaper MBUX Augmented Reality for navigasjon en forbindelse mellom den virtuelle og den virkelige verden. Teknologien legger inn grafisk navigasjons- og trafikkinformasjon i live-bilder. Du kan komme raskt og sikkert frem til reisemålet uten stress.

    Trådløs lading

    Bildet viser trådløs lading med Mercedes-Benz User Experience.

    Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i rommet i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades kompatible smarttelefoner trådløst.

    Integrasjon for smarttelefon

    Bildet viser integrasjon for smarttelefon med Mercedes-Benz User Experience.

    Integrasjonen for smarttelefon gjør at mobiltelefonen smelter sammen med mediesystemet via Apple® CarPlay® og Android Auto®. Dermed har du enkelt tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Du kan også bruke apper fra tredjepartstilbydere som Spotify uten problemer.

    * Det kreves egne apper som er spesielt utviklet og godkjent for den aktuelle teknologien. Et basis-sett av apper kan være forhåndsinstallert på smarttelefonen.
    Apple CarPlay™ og Android Auto er ikke tilgjengelig i alle land. I noen land kan enkelte funksjoner og apper være utilgjengelige. Nærmere informasjon om Apple CarPlay™ på http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay og om Android Auto på https://www.android.com/intl/de_de/auto/
    Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.

    Head-up-display

    Bildet viser interiøret i en Mercedes-Benz GLE SUV med head-up-display.

    De beste utsikter for sportslig kjøreglede og suveren kjørefølelse: Head up-displayet forvandler frontruten til en spennende digital førerplass. Slik har du alltid den viktigste informasjonen i synsfeltet. Du kan vie all oppmerksomhet til veien og trafikken foran deg.

    Leveres med MBUX


    Mercedes-Benz User Experience er en opplevelse for alle sansene.

    Leveres med MBUX


    Mercedes-Benz User Experience er en opplevelse for alle sansene.

    Bildet viser interiøret i en GLB SUV med Mercedes-Benz User Experience.

    Det beste er å oppdage den selv. Infotainmentsystemet leveres til stadig flere modeller, fra den kompakte A-Klasse til luksusklassens SUV GLS.

    Hva slags utstyr som leveres, kan variere fra modell til modell.