Mercedes-AMG A 35 4MATIC


Skyhøy wow-faktor!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC er den absolutt ideelle inngangsbilletten til AMG Driving Performance.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC


Skyhøy wow-faktor!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC er den absolutt ideelle inngangsbilletten til AMG Driving Performance.

Bildet viser Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ skrått forfra på startstreken på en bane.

Eksteriør

Bildet viser førerplassen til Mercedes-AMG A 35 4MATIC fra passasjersiden foran en havkulisse

Interiør

Bildet viser Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ sett forfra på en motorsportbane.

Ytelse

Dreiemoment

400 Nm til 500 Nm<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Akselerasjon

4,7 s til 3,9 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

225 kW (306 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Eksteriørdesign


Skyhøy yeaaaaah-faktor!

Eksteriørdesign


Skyhøy yeaaaaah-faktor!

 • Mercedes-AMG A 35 4MATIC

  AMG-grillen, frontskjørtet med flics på luftinntakene, en frontsplitter og dekorelementer i silver chrome taler et tydelig formspråk: det til Mercedes-AMG. Også typisk AMG: 19 tommers felger i flereikedesign (tilleggsutstyr) og AMG sideskjørt. Mer enn en klar visuell melding.

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC skrått bakfra.
  Das Video zeigt den Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Se igjen

  AMG frontskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett bakfra.

  Eksteriøret byr på differensierende tilleggselementer for Mercedes-AMG A 35 4MATIC:

  - AMG-spesifikk grill og AMG-signatur
  - Frontskjørt med spesielle flics som luftlederelementer på de ytre luftinntakene
  - Frontsplitter og dekorelementer på lamellene i de ytre luftinntakene i sølvkrom

  AMG hekkskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett bakfra.

  Det markante AMG hekkskjørtet med spesifikk diffusoroptikk med fire vertikale finner og to runde, forkrommede enderørsdeksler med en diameter på 90 millimeter garanterer en høy gjenkjenningseffekt.

  19 tommers lettmetallfelger i flereikedesign

  Bildet viser fronten på Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  19 tommers AMG lettmetallfelger i flereikedesign, lakkert i matt svart og glanspolert, med dekk R 235/35 R19 på 8 J x 19 ET 40

 • Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  Rett i tet fra start: Det markant sportslige designet gjør at modellene i Mercedes-AMG A 45-serien skiller seg ganske klart fra Mercedes-AMG A 35 4MATIC og AMG Line. Takket være det unike frontskjørtet og den AMG-spesifikke grillen og motorpanseret med powerdomer er ulikhetene til modellene i Mercedes-AMG A 45-serien godt synlige. Betraktelig bredere forskjermer enn på Mercedes-AMG A 35 4MATIC gir overbevisende uttrykk for kjøreglede.

  Bildet viser Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ sett forfra på en motorsportbane.

  Dynamisk hekkperspektiv

  Bildet viser Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ sett bakfra i full fart.

  På den sportslige brede hekken er de to doble enderørsdekslene med en diameter på 82 millimeter (Mercedes-AMG A 45 4MATIC+) og 90 millimeter (Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+) definitivt et blikkfang. I likhet med den spesifikke diffusoroptikken med fire vertikale finner. Det hele avrundes av AMG-spoilerkanten på takspoileren i bilens farge.

  Felger og bremsekalipere

  Bildet viser hjulene og felgene til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  19 tommers smidde felger i krysseikedesign (tilleggsutstyr) og rødlakkerte bremsekalipere avrunder kraftpakken. Kraften fra den nyutviklede firesylindrede AMG motoren med turbomating må jo overføres optimalt til underlaget.

  AMG frontskjørt og powerdomer

  Bildet viser AMG frontskjørtet og powerdomene til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Med det unike frontskjørtet og den AMG-spesifikke grillen samt motorpanseret med de markante powerdomene skiller Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ seg tydelig fra Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Skjermer

  Bildet viser skjerm på Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.

  Et annet karakteristisk særtrekk er den store sporvidden foran med de bredt utbygde skjermene. Der legger man straks merke til navnetrekket "TURBO 4MATIC+", som gjør det helt klart at her kommer en modell i Mercedes-AMG A 45-serien.

Interiørdesign


Øyeblikkelig på nett.

Interiørdesign


Øyeblikkelig på nett.

 • Mercedes-AMG A 35 4MATIC

  Oser kjøremaskin: Det nye MBUX-multimediesystemet og visningsstilen i Supersport-modus gjør interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC til noe helt spesielt. På to display smelter emosjonell presentasjon og intuitiv betjeningsstruktur sammen til en widescreen-førerplass. En annen nyhet er den karakteristiske AMG midtkonsollen med touchpad og ekstra brytere for funksjoner som ESP®, manuell girmodus og adaptiv demperregulering.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG kombiinstrument byr et spennende AMG design og verdifull informasjon for sportslige førere. Det sørger AMG menyen for med sportslig tilleggsinformasjon som f.eks.:
  - girindikator (bl.a. gult "M"-symbol i manuell modus)
  - Warm-Up meny (bl.a. motor- og giroljetemperatur)
  - Set-Up meny (bl.a. AMG DYNAMIC SELECT innstillinger)
  - G-meter
  - Race-Timer
  - Motordata

  AMG midtkonsoll

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Særpreget AMG midtkonsoll, uttalt sportslig og trukket opp og fremover. Integrert er brytere for betjening av manuell girkassemodus, 3-trinns ESP® og AMG RIDE CONTROL understell (tilvalg).

  MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Nyt det vakre og intelligente ved et digitalisert multimediesystem. Du bestemmer hvilken informasjon det skal vise. Betjeningen er like fleksibel som for eksempel på det berøringsfølsomme mediedisplayet.

  Etabler en personlig forbindelse – gjør bilen til din bil. For de utvidede funksjonene til MBUX innretter seg helt og holdent etter deg. Si "Hei Mercedes", så venter MBUX på at du skal komme med dine ønsker. Personlige profiler, varslingsfunksjoner samt Wi-Fi-hotspot definerer begrepet digital nettverkskobling helt på ny.

 • Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  Ikke bare utvendig, men også innvendig utstråler Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ definitivt ytelse utenom det vanlige. Det være seg i form av MBUX-multimediesystemet, den virtuelle løpsingeniøren AMG TRACK PACE eller AMG Performance-setene: hele interiøret er innrettet mot kjøreglede og ytelse.

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  AMG førerplass

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  De nye modellene i Mercedes-AMG A 45-serien fremstår like sportslig innvendig som utvendig. MBUX-multimediesystemet med kombiinstrument er med sine tre forskjellige visningsoppsett, deriblant Supersport-modus med stor turteller, som skapt for ytelse. Passende tilbehør: AMG Performance-ratt (tilleggsutstyr).

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Den virtuelle løpsingeniøren AMG TRACK PACE inngår i standardutstyret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ i forbindelse med harddiskbasert navigasjon og widescreen-førerplass*. Likeledes fås AMG-menyen med tilleggsinformasjon som girindikator, Warm-up-meny, Setup-meny samt G-meter, Race-Timer og motordata til alle modeller i Mercedes-AMG A-Klasse.

  *Fås som tilleggsutstyr til Mercedes-AMG A 35 4MATIC og Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser AMG Performance-setene til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Gule detaljer strekker seg gjennom kupeen til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ og understreker bilens motorsportkarakter. Matchende AMG Performance-seter (tilleggsutstyr) med trekk i svart kunstskinn ARTICO/mikrofiber DINAMICA med gule dekorsømmer.

AMG utstyr


Sett ditt personlige preg på din A-Klasse fra Mercedes-AMG.

AMG utstyr


Sett ditt personlige preg på din A-Klasse fra Mercedes-AMG.

  AMG nattpakke

  På bildet vises Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett skrått forfra.

  Med de markante designelementene i svart og høyglans understreker du bilens ekspressive karakter. Frontsplitteren i samme farge og enderørsdekslene med svart krombelegg er andre elementer som skaper en ekstra effekt. Varmeisolerende og mørktonede vindusflater bak B-stolpen byr også på praktiske fordeler.

  AMG aerodynamikkpakke*

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett bakfra.

  AMG aerodynamikkpakke er utviklet i vindtunnel. Den forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. Påmonterte deler øker marktrykket. Den faste hekkspoileren er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG Silver Chrome-pakke eksteriør**

  Bildet viser Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ skrått forfra.

  Helt individuell: Med AMG Silver Chrome-pakke eksteriør forsterker du AMG modellens eksklusive karakter ytterligere. Frontsplitter samt dekorinnlegg i sideskjørtene er utført i silver chrome.

  Fra XXXX,XX €

  AMG Performance setepakke

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG Performance-seter for fører og forsetepassasjer integreres perfekt i kupeen og gir suveren sidestøtte. Sidevangene på seterygg og sittepute ligger helt inntil kroppen din, slik at du kan oppleve dynamiske kjøremanøvre med ekte sportsbil-feeling. Den integrerte setevarmen sørger for velgjørende komfort når det er behov for det.

  AMG rattknapper

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Med AMG rattknapper gir du rattet et sportslig tilsnitt. De gir rask og presis betjening av spesifikke funksjoner. Du får en fokusert, konsentrert og effektorientert kjørefølelse og en autentisk racerbilatmosfære bak rattet.

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser AMG TRACK PACE APP i mediedisplayet på Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Med runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine på lukket bane.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakke

  Bildet viser mediedisplayet til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakken står for maksimal kjøreglede og smidighet. Den samler en rekke High Performance-komponenter i en attraktiv pakke som inneholder det viktigste tilleggsutstyret for å øke kjøredynamikken enda noen hakk. Dermed blir kjøreopplevelsen med Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ enda sterkere.

  Fra XXXX,XX €

  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke.** Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til nye Mercedes-AMG A-Klasse.

  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til nye Mercedes-AMG A-Klasse.

  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt skyveregulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem.

  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**
  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke. **Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Spesialmodell


  AMG Edition 1.

  Spesialmodell


  AMG Edition 1.

  • Mercedes-AMG A 35 4MATIC

   Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC Edition 1.
   Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC Edition 1.

   Nyt eksklusiviteten. Edition 1 selges i et begrenset tidsrom. Med sine fargede detaljer i Tech Gold matt tiltrekker den seg oppmerksomhet overalt. Også Aerodynamikkpakken med hekkvinge og de spesielle luftledeelementene øker utstrålingen. AMG Performance-seter og dekorelementer i aluminium og AMG-design understreker det dynamiske preget innvendig.

  • Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

   Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ Edition 1.
   Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ Edition 1.

   Edition 1 av Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ plasserer deg i Pole Position – både visuelt og teknisk. Begge fordelene forenes i AMG aerodynamikkpakke med AMG hekkvinge. AMG Performance setepakke gir økt sportslighet og komfort. De svartlakkerte lettmetallfelgene og folieringen i mountain grey magno skaper en fin kontrast til bilens solgule farge.

  Ytelse


  Instant Power.

  Nye Mercedes-AMG A 35 4MATIC drives av en nyutviklet 2,0-liters 4-sylindret turbomotor på 225 kW (306 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> som akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. Firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til helvariabel 50:50-fordeling. Drivlinjen til AMG Performance 4MATIC forener best mulig trekkevne med mye kjøreglede. Med sin akselerasjonsevne sørger dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G for et ekstra kick i alle hastighetsområder: Skyhøy yesss-faktor.

  Ytelse


  Instant Power.

  Nye Mercedes-AMG A 35 4MATIC drives av en nyutviklet 2,0-liters 4-sylindret turbomotor på 225 kW (306 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> som akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. Firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til helvariabel 50:50-fordeling. Drivlinjen til AMG Performance 4MATIC forener best mulig trekkevne med mye kjøreglede. Med sin akselerasjonsevne sørger dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G for et ekstra kick i alle hastighetsområder: Skyhøy yesss-faktor.

  Finn ut mer om drivlinjen og motoralternativene til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG understell.

  AMG-understellet har fullt fokus på høye kurvehastigheter med lite krengning.

  Slik kan bilen utfolde hele sitt dynamiske potensial. For deg betyr det rendyrket kjøreglede. For du får også store reserver i grenseområdet og kan betjene den sikkert og suverent til enhver tid.

  AMG eksosanlegg.

  Lydkulisse fra uttalt sportslig (Sport+) til mer diskret (Slippery / C / S). De tilhørende karakteristikkfeltene styres turtalls- og lastavhengig via et eksosspjeld.

  AMG DYNAMIC SELECT

  De fem kjøreprogrammene (Slippery, Comfort, Sport, S+ og Individual) sørger for en mektig kjøreopplevelse med stor spredning mellom sportslighet og komfort.

  Råkarosseri.

  Presise avstivningstiltak i forvognen på råkarosseriet danner grunnlaget for de presise styreegenskapene og for spor- og camberstabilitet i understellskomponentene også under forsert kjøring.

  Et såkalt skyvefelt – en påskrudd aluminiumsplate under motoren – samt to ekstra diagonalstag foran på understellet øker torsjonsstivheten og reduserer vridningen i forvognen. Derfor reagerer hele chassissystemet meget presist også i grenseområdet og gir føreren veldefinert feedback.

   2,0 liters firesylindret turbomotor

   Bildet viser den 4-sylindrede 2,0 liters turbomotoren i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   AMG 2,0-liters 4-sylindret motor med turbo og 225 kW (306 hk), 400 Nm, bygger på M260 for standardbyggemønster og skiller seg ut med Twin-Scroll-teknikk, vannbasert ladeluftkjøler og et spesialutført luftinnsug (renluftsledning).

   AMG Performance 4MATIC

   Bildet viser AMG Performance 4MATIC i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   AMG Performance 4MATIC med enda raskere elektro-mekanisk lamellclutch gir helvariabel kraftfordeling og utmerket grep når du akselererer ut fra kurven.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT DCT 7G i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G girkasse er din ideelle partner for en sportslig kjørestil. Med dobbeltclutchgirkasse får du ekstremt raske girskift, men du kan også velge å la den gire komfortabelt og nesten umerkelig. Du får det beste fra to verdener – racing eller langturkomfort, du bestemmer!

   AMG RIDE CONTROL understell

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL understell på Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   Som tilvalg får du AMG RIDE CONTROL understell, nøkkelen til overlegne ytelser i hverdagen og på racerbanen. Den adaptive dempingen gir stort spenn mellom komfortabelt og sportslig oppsett. Du velger mellom Comfort, Sport og Sport+ med bare ett betjeningstrinn, og understellet endrer straks karakter.

   Motorsammenligning


   Hjertet i AMG drivverket er motoren.

   Motorsammenligning


   Hjertet i AMG drivverket er motoren.

   Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC med åpnet panser.

   Velg motor

   • Manuell
   • Automat

   Diesel

   Bensinmotor

   Alternative

   Diesel

   Bensinmotor

   Alternative

   Velg sammenligningsmotor

   • Manuell
   • Automat

   Diesel

   Bensinmotor

   Alternative

   Diesel

   Bensinmotor

   Alternative

   Velg to motorer for å sette de tekniske dataene direkte opp mot hverandre.
   Lukk

   Sammenlign motorene.

   Velg to motorer for å sette de tekniske dataene direkte opp mot hverandre.

   Velg motor
   Velg sammenligningsmotor
   Sammenlign

   Velg motor

   Mercedes-AMG A 45 4MATIC


   Instant pole position.

   Sportsbilprodusenten fra Affalterbach viderefører tradisjonen med de legendariske 45-modellene med Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+. Kompaktsportsbilene står med sin markante sportslige design for uforlignelig kjøreglede og toppmoderne teknologi. De skiller seg tydelig fra Mercedes-AMG A 35 4MATIC med sitt uttrykksfulle utseende, et unikt frontskjørt med AMG-grill, brede skjermer foran og motorpanser med powerdomes. Salget starter snart!

   Mercedes-AMG A 45 4MATIC


   Instant pole position.

   Sportsbilprodusenten fra Affalterbach viderefører tradisjonen med de legendariske 45-modellene med Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+. Kompaktsportsbilene står med sin markante sportslige design for uforlignelig kjøreglede og toppmoderne teknologi. De skiller seg tydelig fra Mercedes-AMG A 35 4MATIC med sitt uttrykksfulle utseende, et unikt frontskjørt med AMG-grill, brede skjermer foran og motorpanser med powerdomes. Salget starter snart!

   Bildet viser nye Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

   Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

   Bildet viser nye Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

   Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

   Mercedes-AMG A 45 4MATIC/Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC: Drivstofforbruk blandet kjøring: 8,4-8,3 l/100 km, CO2-utslipp blandet kjøring: 192-189 g/km<p>De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevne måleprosedyrer. Det dreier seg om "NEDC CO2-verdier" iht. § 2 nr. 1 gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på basis av disse verdiene. Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF.</p>