Mercedes-AMG A-Klasse.

Skyhøy wow-faktor!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC


Skyhøy wow-faktor!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC er den absolutt ideelle inngangsbilletten til AMG Driving Performance.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC


Skyhøy wow-faktor!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC er den absolutt ideelle inngangsbilletten til AMG Driving Performance.

Bildet viser Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ skrått forfra på startstreken på en bane.

Eksteriør

Bildet viser førerplassen til Mercedes-AMG A 35 4MATIC fra passasjersiden med hav i bakgrunnen.

Interiør

Bildet viser Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ sett forfra på en motorsportbane.

Ytelse

Dreiemoment

400 til 500 Nm

Akselerasjon

4,7 s til 3,9 s

fra 0 til 100 km/t

Effekt

225 kW (306 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p>

Eksteriørdesign


Skyhøy yeaaaaah-faktor!

Eksteriørdesign


Skyhøy yeaaaaah-faktor!

 • Mercedes-AMG A 35 4MATIC

  AMG-grillen, frontskjørtet med flics på luftinntakene, en frontsplitter og dekorelementer i silver chrome taler et tydelige formspråk: det til Mercedes-AMG. Også typisk AMG: felger på 48,3 cm (19 tommer) i flereikedesign (tilleggsutstyr) og AMG sideskjørt. Mer enn en klar visuell melding.

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC skrått bakfra.
  Videoen viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Se igjen

  AMG frontskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett bakfra.

  Eksteriøret byr på differensierende tilleggselementer for Mercedes-AMG A 35 4MATIC:

  - AMG-spesifikk grill og AMG-signatur
  - Frontskjørt med spesielle flics som luftlederelementer på de ytre luftinntakene
  - Frontsplitter og dekorelementer på lamellene i de ytre luftinntakene i sølvkrom

  AMG hekkskjørt

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett bakfra.

  Det markante AMG hekkskjørtet med spesifikk diffusoroptikk med fire vertikale finner og to runde, forkrommede enderørsdeksler med en diameter på 90 millimeter garanterer en høy gjenkjenningseffekt.

  AMG lettmetallfelger på 48,3 cm (19 tommer) i flereikedesign

  Bildet viser fronten på Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG lettmetallfelger på 48,3 cm (19 tommer) i flereikedesign, lakkert i matt svart og glanspolert, med dekk R 235/35 R19 på 8 J x 19 ET 40

 • Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  Rett i tet fra start: Markant sportslig design gjør at modellene i Mercedes-AMG A 45-serien skiller seg ganske klart fra Mercedes-AMG A 35 4MATIC og AMG Line. Takket være det unike frontskjørtet og den AMG-spesifikke grillen og motorpanseret med powerdomer er ulikhetene til modellene i Mercedes-AMG A 45-serien godt synlige. Betraktelig bredere forskjermer enn på Mercedes-AMG A 35 4MATIC gir overbevisende uttrykk for kjøreglede.

  Bildet viser Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ sett forfra på en motorsportbane.
  Se igjen

  Dynamisk hekkperspektiv

  Bildet viser Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ sett bakfra i full fart.

  På den sportslige brede hekken er de to doble enderørsdekslene med en diameter på 82 millimeter (Mercedes-AMG A 45 4MATIC+) og 90 millimeter (Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+) definitivt et blikkfang. I likhet med den spesifikke diffusoroptikken med fire vertikale finner. Det hele avrundes av AMG-spoilerkanten på takspoileren i bilens farge.

  Felger og bremsekalipere

  Bildet viser hjulene og felgene til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Smidde felger på 48,3 cm (19 tommer) i krysseikedesign (tilleggsutstyr) og rødlakkerte bremsekalipere avrunder kraftpakken. Kraften fra den nyutviklede firesylindrede AMG motoren med turbomating må jo overføres optimalt til underlaget.

  AMG frontskjørt og powerdomer

  Bildet viser AMG frontskjørtet og powerdomene til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Med det unike frontskjørtet og den AMG-spesifikke grillen samt motorpanseret med de markante powerdomene skiller Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ seg tydelig fra Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Skjermer

  Bildet viser skjerm på Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.

  Et annet karakteristisk særtrekk er den store sporvidden foran med de bredt utbygde skjermene. Der legger man straks merke til navnetrekket "TURBO 4MATIC+", som gjør det helt klart at her kommer en modell i Mercedes-AMG A 45-serien.

Interiørdesign


Øyeblikkelig på nett.

Interiørdesign


Øyeblikkelig på nett.

 • Mercedes-AMG A 35 4MATIC

  Oser kjøremaskin: MBUX multimediesystemet og visningsstilen i Supersport-modus gjør interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC til noe helt spesielt. På to display smelter emosjonell presentasjon og intuitiv betjeningsstruktur sammen til en widescreen-førerplass. En annen nyhet er den karakteristiske AMG midtkonsollen med touchpad og ekstra brytere for funksjoner som ESP®, manuell girmodus og adaptiv demperregulering.

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG kombiinstrument

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG kombiinstrument byr på spennende AMG design og verdifull informasjon for sportslige førere. Det sørger AMG menyen for, med sportslig tilleggsinformasjon som f.eks.:
  - girindikator (bl.a. gult "M"-symbol i manuell modus)
  - Warm-Up meny (bl.a. motor- og giroljetemperatur)
  - Set-Up meny (bl.a. AMG DYNAMIC SELECT innstillinger)
  - G-meter
  - Race-Timer
  - Motordata

  AMG midtkonsoll

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Særpreget AMG midtkonsoll, uttalt sportslig og trukket opp og fremover. Integrert er brytere for betjening av manuell girkassemodus, 3-trinns ESP® og AMG RIDE CONTROL understell (tilleggsutstyr).

  MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Nyt det vakre og intelligente ved et digitalisert multimediesystem. Du bestemmer hvilken informasjon det skal vise. Betjeningen er like fleksibel som for eksempel det berøringsfølsomme mediedisplayet.

  Etabler en personlig forbindelse – gjør bilen til din bil. For de utvidede funksjonene til MBUX innretter seg helt og holdent etter deg. Si "Hei Mercedes", så venter MBUX på at du skal komme med dine ønsker. Personlige profiler, varslingsfunksjoner samt Wi-Fi-hotspot definerer begrepet digital nettverkskobling helt på ny.

 • Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  Ikke bare utvendig, men også innvendig utstråler Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ definitivt ytelse utenom det vanlige. Det være seg i form av MBUX-multimediesystemet, den virtuelle løpsingeniøren AMG TRACK PACE eller AMG Performance-setene: hele interiøret er innrettet mot kjøreglede og ytelse.

  Bildet viser interiøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

  AMG førerplass

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Modellene i Mercedes-AMG A 45-serien fremstår like sportslige innvendig som utvendig. MBUX-multimediesystemet med kombiinstrument er med sine tre forskjellige visningsoppsett, deriblant supersportmodus med stor turteller, som skapt for ytelse. Passende tilbehør: AMG Performance-ratt (tilleggsutstyr).

  AMG TRACK PACE

  Bildet viser førerplassen i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Den virtuelle løpsingeniøren AMG TRACK PACE er tilleggsutstyr for modellene i Mercedes-AMG A-Klasse i forbindelse med harddiskbasert navigasjon og widescreen-førerplass. Likeledes fås AMG-menyen med tilleggsinformasjon som girindikator, Warm-up-meny, Setup-meny samt G-meter, Race-Timer og motordata til alle modeller i Mercedes-AMG A-Klasse.

  AMG Performance-seter

  Bildet viser AMG Performance-setene til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

  Gule detaljer strekker seg gjennom kupeen til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ og understreker bilens motorsportkarakter. Matchende AMG Performance-seter (tilleggsutstyr) med trekk i kunstskinn ARTICO/mikrofiber DINAMICA black med gule dekorsømmer.

AMG utstyr


Sett ditt personlige preg på din A-Klasse fra Mercedes-AMG.

AMG utstyr


Sett ditt personlige preg på din A-Klasse fra Mercedes-AMG.

  AMG nattpakke

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett skrått forfra.

  Med de markante designelementene i svart og svart høyglans fremhever du bilens uttrykksfulle karakter. Frontsplitter i tilsvarende lakk og de svartforkrommede enderørsdekslene gir en spesiell effekt. I tillegg har de varmedempende mørktonede vindusflatene fra B-stolpen og bakover også sine praktiske fordeler.

  AMG Nattpakke II*

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett skrått forfra.

  AMG Nattpakke II er perfekt for individualister som vet å verdsette førsteklasses designdetaljer. Elementer i høyglanssort gjør din Mercedes-AMG modell til et ekte blikkfang.

  AMG aerodynamikkpakke*

  Bildet viser Mercedes-AMG A 35 4MATIC sett bakfra.

  AMG aerodynamikkpakke er utviklet i vindtunnel. Den forbedrer kjøreegenskapene i høye hastigheter og danner grunnlaget for enda mer kjøreglede. De påmonterte delene øker marktrykket. Den faste hekkspoileren er et klart uttrykk for ønsket om kompromissløs ytelse.

  AMG Silver Chrome-pakke eksteriør**

  Bildet viser Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ skrått forfra.

  Helt individuell: Med AMG Silver Chrome-pakke eksteriør forsterker du AMG-modellens eksklusive karakter ytterligere. Frontsplitter samt dekorinnlegg i sideskjørtene er utført i silver chrome.

  AMG rattknapper

  Bildet viser interiøret i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  Med AMG rattknappene gir du rattet en skikkelig sportslig utforming: Disse gir mulighet for en rask og målrettet betjening av bestemte kjøredynamiske funksjoner. Kjør sportslig, konsentrert og fokusert – med en autentisk sportsbilatmosfære på førerplassen.

  AMG TRACK PACE*

  Bildet viser AMG TRACK PACE APP i mediedisplayet på Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

  AMG TRACK PACE forvandler din AMG til en virtuell løpsingeniør. Ved hjelp av runde-, sektor- og akselerasjonstider samt utvalgte live-telemetridata kan du analysere og forbedre kjøreferdighetene dine målrettet på lukkede baner.

  * Dette utstyret er on-demand-utstyr som kan aktiveres i bilen på et senere tidspunkt. Dette krever registrering i Mercedes me-portalen, at du godkjenner bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene og at bilen i alle fall midlertidig er tilknyttet brukerkontoen. Aktivering forutsetter også dataforbindelse til bilen og det aktuelle utstyret. Valgt on-demand-utstyr er deretter permanent aktivert i bilen, selv om du senere sier opp Mercedes me connect-tjenestene og avslutter forbindelsen mellom bilen og brukerkontoen. Mercedes me eller en autorisert Mercedes-Benz forhandler gir deg all informasjon om de tekniske forutsetningene.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakke

  Bildet viser mediedisplayet til Mercedes-AMG A 45 4MATIC+.

  AMG DYNAMIC PLUS-pakken står for maksimal kjøreglede og smidighet. Den samler en rekke High Performance-komponenter i en attraktiv pakke som inneholder det viktigste tilleggsutstyret for å øke kjøredynamikken enda noen hakk. Dermed blir kjøreopplevelsen med Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ enda sterkere.

  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke.** Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  Bildet viser eksteriøret til Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.
  • Front
  • Hekk

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til Mercedes-AMG A-Klasse.

  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG Nattpakke II for A 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for A 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**

  Valg ikke tilgjengelig.

  Den valgte utstyrsversjonen inneholder bare utstyr for eksteriøret eller interiøret til Mercedes-AMG A-Klasse.

  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG Nattpakke II for A 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for A 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**

  Klikk og dra

  Velg to utstyrsversjoner og flytt regulatoren for å sammenligne dem.

  Endre utstyrsversjon
  Velg utstyrsversjon

  Velg to utstyrsversjoner for å sammenligne dem. 

  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG Nattpakke II for A 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for A 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**
  • Standardutstyr til A 35 4MATIC
  • Standardutstyr til A 45 4MATIC+
  • AMG nattpakke til A 35 4MATIC
  • AMG nattpakke til A 45 S 4MATIC+
  • AMG Nattpakke II for A 35 4MATIC*
  • AMG Nattpakke II for A 45 S 4MATIC+*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 35 4MATIC*
  • AMG aerodynamikkpakke til A 45 S 4MATIC+*
  • AMG Silver Chrome-pakke eksteriør til A 45 S 4MATIC+**
  *Bare i forbindelse med AMG nattpakke. **Bare tilgjengelig for Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ og Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

   2,0 liters firesylindret turbomotor

   Bildet viser den 4-sylindrede 2,0 liters turbomotoren i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   AMG 2,0-liters 4-sylindret motor med turbo og 225 kW (306 hk), 400 Nm, bygger på M260 for standardbyggemønster og skiller seg ut med Twin-Scroll-teknikk, vannbasert ladeluftkjøler og et spesialutført luftinnsug (renluftsledning).

   AMG Performance 4MATIC

   Bildet viser AMG Performance 4MATIC i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   AMG Performance 4MATIC med enda raskere elektro-mekanisk lamellclutch gir helvariabel kraftfordeling og utmerket grep når du akselererer ut fra kurven.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

   Bildet viser AMG SPEEDSHIFT DCT 7G i Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G girkasse er din ideelle partner for en sportslig kjørestil. Med dobbeltclutchgirkasse får du ekstremt raske girskift, men du kan også velge å la den gire komfortabelt og nesten umerkelig. Du får det beste fra to verdener – racing eller langturkomfort, du bestemmer!

   AMG RIDE CONTROL understell

   Bildet viser AMG RIDE CONTROL understell på Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

   Som tilvalg får du AMG RIDE CONTROL understell, nøkkelen til overlegne ytelser i hverdagen og på racerbanen. Den adaptive dempingen gir stort spenn mellom komfortabelt og sportslig oppsett. Du velger mellom Comfort, Sport og Sport+ med bare ett betjeningstrinn, og understellet endrer straks karakter.

   Se utslipps- og forbruksverdier under "Tekniske data" og "Motorsammenligning".

   Kkommunikasjonsmodulen (LTE) for visse kjøretøy kan midlertidig være berørt av leveringsproblemer. Spesielt Mercedes me connect-tjenestene samt nødanropssystemet (eCall) er berørt av dette. Hos Mercedes-Benz forhandlerne får du alltid oppdatert informasjon om dette.