Umiddelbart blikkfang.

Umiddelbart blikkfang.

Nye Mercedes-AMG A 35 4MATIC sedan er den optimale innstegsmodellen til AMG Driving Performance. Det AMG-spesifikke radiatordekselet og de store luftinntakene med flics på frontskjørtet utstråler ekstrem sportslighet og bærer bud om at bilen har AMG-DNA. I tillegg tilfører den sportslige tolkningen av den klassiske 3-box-designen denne Mercedes-AMG-modellen en dynamisk eleganse.

PÅ fra første sekund!

Mercedes-AMG A 35 4MATIC sedan interiør.
Mercedes-AMG A 35 4MATIC sedan motor.

PÅ fra første sekund!

Interiøret overbeviser med en høyoppløst berøringsfølsom widescreen-førerplass, det nye MBUX-multimediesystemet og AMG-midtkonsollen. Via berøringsskjermen kan du stille inn slike kjørefunksjoner som ESP, den manuelle girkassemodusen eller AMG RIDE CONTROL-understellet (tilleggsutstyr). Fremfor alt i Supersport-modus understreker den sentralt plasserte, runde turtelleren sedanens racingkarakter. Multifunksjons-sportsrattet med touch control-knapper gir i tillegg en ren motorsportfølelse.

En nyutviklet 2,0 liters firesylindret motor med en effekt på 225 kW (306 hk)<p>Verdier for nominell motoreffekt og dreiemoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i gjeldende utgave.</p> står for fremdriften av nye Mercedes-AMG A 35 4MATIC sedan og får den til å akselerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,7 sekunder. 4MATIC-firehjulsdrift er standard og fordeler drivkraften fra ren forhjulsdrift til helvariabel 50:50-fordeling. Med sin utmerkede akselerasjonsevne gir dobbeltclutchgirkassen AMG SPEEDSHIFT DCT 7G en umiddelbar boost i alle hastighetsområder.